allstyle.ro
empty cart icon    Cosul este gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Cos
cart arrow icon Istoric comenzi cart arrow icon Wishlist  
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconAlege stilul decorativ rustic si natural  

 

Alege stilul decorativ rustic si natural

 

Te gandesti la un cadru rustic si natural? Cel mai important pentru persoana care alege un stil decorativ este sa se simta acasa cu adevarat in locuinta si sa i se potriveasca stilul ales. Stilurile decorative tocmai asta fac; ne ajuta sa ne amenajam casele potrivit personalitatii noastre si sa obtinem o atmosfera primitoare. Ori de cate ori trebuie sa alegi un design decorativ, trebuie sa te gandesti la natura estetica a stilului ales dar si la functionalitate. Designul rustic inseamna simplitate si natural. Ne aminteste de acea perioada din trecut in care oamenii isi faceau cum se pricepeau mai bine mobilierul si accesoriile decorative. Nu este loc pentru obiecte lucrate in serie larga, cu materiale ultra moderne si culori stralucitoare nespecifce naturii. Ne vom gandi in schimb la lemn (nu PAL, MDF) in culori naturale, lacuit sau baituit dar si pictat in culori calde sau deschise – bej, maro, cafeniu, alb unt, vernil, albastru. Decorul rustic acasa a fost intotdeauna in trend. Cautati idei de decorare ce fac utilizarea maxima a texturii si culorii lemnului pentru toate elementele de design interior, care includ mobilier, accesorii si podele.

 

Culori pentru decorarea in stil rustic

Culorile joaca un rol important atunci când vine vorba de decorarea casei cu teme rustice. Deoarece decorul rustic imita elementele naturii, culorile utilizate trebuie alese cu atentie. De obicei, culorile utilizate intr-un decor rustic acasa sunt maro, ruginiu, verde, gri si nuantele lor, care sunt usor vizibile in natura. Practic, culorile care sunt utilizate pentru un decor rustic sunt naturale, neutre si pamantesti. Culorile de pereti, mobila, accesorii si parchetul ar trebui sa se completeaza reciproc. O combinatie perfecta de culori lemnoase si naturale sunt unele dintre necesitatile de baza, pentru a da un aspect rustic pentru interioare.

Alege stilul decorativ rustic si natural

 

Alegerea mobilierului

Stilul decorativ rustic consta in utilizarea de mobilier din lemn. Nu este necesar ca toate piesele de mobilier din camera fie din lemn. Dar mobila principala care este punctul de focalizarea al camerei trebuie sa fie din lemn, pentru a oferi un look perfect rustic. Aceste piese pot fi canapeaua in camera de zi, masa din bucatarie sau patul in dormitor. Trebuie tinut cont de continuitatea culorii in alegerea mobilierului dar poate fi folosita si o piesa in contrast, ca punct de atentie. Utilizarea de mobilier folosit, antichizat este foarte potrivita. Incercati sa cautati mobilier unic din lemn, care va imbunatati aspectul interiorului. Idei de pardoseala rustica

Podelele din lemn fac mai usoara obtinerea aspectului natural rustic in camera sau casa. Alte optiuni pentru pardoseala rustica includ lespede de piatra sau placi de parchet. Pardoseala din ardezie, de asemenea, este utilizat pe scara larga pentru decor tematic. Asigurati-va ca utilizati covoare cu culori care se asorteaza bine cu culoarea parchetului si ca parchetul pentru aceasta tema se potriveste in mare cu restul elementelor de decor interior.

Decoratiuni interioare stil rustic

 

Accesorii rustice

Cu unele accesorii frumoase puteti obtine cu usurinta acest stil in interior. Pilote mozaic, covoare, mese de cafea, lampi de masa, draperii, etc sunt unele dintre accesoriile de care pot fi utilizate. Puteti utiliza, de asemenea, animale in picturi sau tablouri care descriu frumusetea naturala, de asemenea, sunt bune optiuni. Cauta accesorii unice cum ar fi coarne de cerb, ceasuri vechi, vechi pusti, vaze, lumanari, balansoare, etc. Utilizarea de perdele in culori pamântii si lemnoase pot ajuta la completarea aspectului natural invechit din interior.

Stil decorativ rustic

 

 

Noutati
 
-52%
Roller-Coaster cu Bile

COD:BBV0300227

165.00ron
   
-53%
Biliard American pentru Copii din Lemn

COD:BBV0500261

173.00ron
   
-57%
Fotbal de Masa pentru Copii

COD:BBH4530275

184.00ron
 
 
-67%
Maturatoare Triunghiulara Electrica 360...

COD:BBD3520108

160.00ron
   
-54%
Organizator I Love Home by Homania

COD:BBV0300308

47.00ron
   
-65%
Creioane pentru indepartarea petelor X6...

COD:BBD3535137

23.00ron
 
 
-67%
Gheme de Lana pentru Uscatoare Power Dry...

COD:BBD4010111

27.00ron
   
-73%
Dispozitiv de impaturat Haine 123Fold

COD:BBD4010154

33.00ron
   
-56%
Termometru Digital pentru Alimente

COD:BBB0520156

103.00ron
 
Loading...