allstyle.ro
empty cart icon    Cosul este gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Cos
cart arrow icon Istoric comenzi cart arrow icon Wishlist  
Homebreadcrumbs arrows iconCadouri firme  

   Aveti nevoie de o schimbare in alegerea cadourilor si noi va putem ajuta!

  Pentru partenerii dumneavoastra de afaceri, angajatii si colaboratorii va putem propune variante atragatoare si diversificate, pornind de la ideile si specificul activitatii dumneavoastra. Produsele prezentate pe site-ul allstyle.ro pot constitui o sursa de inspiratie si va putem asigura ca clientii nostri au fost incantati de produsele alese de la noi. Aici gasiti obiecte cu suflet, cu nota mai personala, lucrate cu maiestrie din materiale naturale (ceramica, sticla  - vaze si decoratiuni, lemn - rame si albume foto, vaze, cutii de bijuterii). Alaturi de vedetele sezonului, vazele de ceramica si sticla lucrate manual, cuferele si cutiile de bijuterii, va mai putem oferi mici aranjamente florale care sa improspateze cadourile dumneavoastra, lumanari parfumate, felicitari, pungi sau cosuri pentru cadouri.  

   Incercati si variantele “cu suflet” ale cadourilor pentru partenerii dumneavoastra si sigur veti ramane la aceasta varianta. Oferta noastra se poate diversifica la cerere, in functie de necesitatile si sugestiile dumneavoastra.

Pentru o oferta personalizata pentru produsele dorite va rugam sa ne contactati.
Allstyle Home Decor srl - Bucuresti, str. C-tin Brancusi nr.1, sector 3
CUI 23321522, Registrul Comertului J40/2878/2008
Cont:
RO64BTRLRONCRT0293323401

email office at allstyle.ro

 


 

Idei cadouri firme pentru Craciun

Seturi de ornamente din lemn pentru Craciun, modele deosebit de frumoase ce pot fi oferite cadou angajatilor si partenerilor dar va ajuta si sa decorati birourile in perioada Craciunului.

Cadouri firme Craciun
 
livrare 48h
-54%
Glob cu Mos Craciun 2

COD:artA80.08.94-1

17.00ron
   
livrare 48h
-55%
Glob cu inger bucatar

COD:artA55.23.86-1

19.00ron
 
Loading...