allstyle.ro
empty cart icon    Cosul este gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Cos
cart arrow icon Istoric comenzi cart arrow icon Wishlist  
Cautare avansata
Homebreadcrumbs arrows iconServirea meseibreadcrumbs arrows iconCum decoram masa de Craciun  
livrare GRATUITA la comenzi peste 300 lei

 

Cum decoram masa de Craciun

 

Cum decoram masa de Craciun Fara sa ne straduim prea tare si fara cheltuieli extraordinare? Cateva ponturi mai jos. Nimic nu e mai placut decat sarbatorile petrecute cu familia iar o casa si o masa decorate in haine de sarbatoare, vor face din Craciun o lume de basm.

 Incepem cu o fata de masa de calitate buna. Recomandarea noastra este sa aveti o fata de masa uni pe care sa o decorati in funtie de sarbatoare cu suporturi colorate de farfurii si pahare. Acum, de Craciun puteti folosi clasica fata de masa alba si pentru fiecare invitat folositi un placemat rosu sau verde (poate fi si diferit pentru fiecare invitat) cu modele de Craciun. Folositi de asemena suporturi de pahare cu ornamente si suporturi de tacamuri in forma de manusa, soseta sau bradut dar si inele de servetele. Puteti vedea toate decoratiunile de Craciun aici.

Textile masa Craciun

Suporturile de farfurii verde si rosu costa 7,5 lei si 9 lei, suporturile pentru tacamuri costa 5 lei iar inelele de servetele de Craciun 9 lei. Suporturile de pahare sau cani cu soseta sau manusa costa 8 lei.

 

Alegem apoi farfuriile si ceramica complementara pentru masa de Craciun. Puteti avea vesela decorata dar puteti folosi si vesela intr-o culoare si sa adaugati castronase, cani, cofere si platouri cu ornamente de Craciun.

Decoratiuni masa Craciun

Nu uitati sa folositi braduti decorati frumos din loc in loc pe masa, o coronita din brad cu conuri si globuri in centru mesei, in centrul ei punand un castron inalt cu fructe sau lumanari in suport inalt. Puteti adauga cate un ornament de Craciun in fata invitatilori, un glb, manusa, soseta de pasla, stelute, etc.

 

Castronasele si platourile trebuie sa aibe modele de Craciun (reni, brazi, globuri, om de zapada, Mos Craciun) pentru ca sunt vesele si atragatoare. Toate accesoriile de bucatarie folosite e bine sa aminteasca de sarbatori si deci si ceainicul sau canile vor avea insemnele ale Craciunului.

 

Completati masa de Craciun cu servetele de sezon dar puteti decora chiar si scaunele legand de spatar o soseta de cadouri sau o caciula de Mos Craciun.

 

 

Alte produse recomandate
 
livrare 48h
-55%
Platou pentru dulciuri de Craciun cu 3 etaje

COD: artA71.20.07

Acum: 100.00ron
   
livrare 48h
-53%
Set 4 huse de scaun de Craciun

COD: artA56.21.91

Acum: 40.00ron
   
-30%
Suport farfurii pasla rosie cu decupaje

COD: Q48848LA

Acum: 14.00ron
 
 
-55%
Suport farfurii pasla verde cu decupaje

COD: Q44549LA

Acum: 9.00ron
   
-56%
Suport rotund farfurii pasla rosie cu...

COD: Q45843LA

Acum: 7.00ron
     
obiecte decor obiecte decorative
obiecte decor obiecte decorative
obiecte decor obiecte decorative
Reduceri

obiecte decor obiecte decorative
Loading...