allstyle.ro
empty cart icon    Cosul este gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Cos
cart arrow icon Istoric comenzi cart arrow icon Wishlist  
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconIdei de decorare in stil retro si modern  

 

Idei de decorare in stil retro si modern

 

Atunci cand decorati casa, nu este nevoie sa folositi lucruri si stiluri doar de design sau sa decorati unitar, in acelasi stil toate camerele. Puteti folosirea imbinarii decorului retro si modern ce permite realizarea efectele vizuale unice.In aceasta nota, vom da cateva sfaturi, astfel incat sa stiti se amestecati cele doua tendinte si de a crea colturi originale, dand unitate stilului decorativ.

 

Amestec de vechi si nou

Daca incercati sa decorati casa intreaga conform unui stil, vei fi probabil dezamagit. In primul rand, va fi prea scump, pentru ca trebuie sa schimbati o mare parte din mobilier pe care il aveti deja, si in al doilea rand, va fi dificil sa alegeti toate obiectele in acelasi stil. Deci, combinatia de obiecte noi si vechi este cea mai buna alegere pentru a decora casa. Exista totusi o conditie: diferentele de vechime sa nu fie foarte mari. Deci, sifonierul traditional clasic de 150 de ani nu va merge cu comodele ultamoderne, minimaliste cu finisaje glossy.

 

Decorarea cu o multime de culori si imprimeuri

Daca nu va e frica de culori sau imprimeui le puteti folosi pentru a completa stilul. Un perete foarte colorat sau o culoare unitara dar nu puternica, in intreaga camera, vor evidentia decorul. Covorul poate fi foarte colorat sau cu imprimeuri, de asemenea si textilele pentru casa - draperiile sau husele canapelei si fotoliilor. Este de mare efect ca fotoliile sa fie in set, ci de stiluri diferite, colorat diferit, astfel se vor evidentia reciproc. Nu folositi o singura culaore pentru decor dar nici foarte multe. Folositi o gama de 4-5 culori asortae intre ele din care 2 sa fie dominante, restul pentru completarea stilului.

Textile casa retro si moderne

 

Importanta punctului focal

Cand intri intr-o camera, punctul forte este, de obicei, setat pe un obiect de marime, culoare sau aspect diferit fata de celelalte elemente decorative. Acesta este punctul focal al incaperii. Este important sa se gaseasca un detaliu decorativ care face diferenta, de exemplu, un tablou, fotoliu sau o decoratiune. Daca locul este decorat prea incarcat, nu se va evidentia niciun obiect in mod deosebit.

Stil retro si modern

 

Obiecte mici, efecte mari

Ati pastrat in timp o multime de obiecte decorative mici care nu conving prea mult sau pe care nu stiti unde sa le puneti? Raspunsul este simplu: oriunde! Aduceti-le la lumina si distribuiiti-le in colturi de diferite, in grupuri de acelasi stil sau culoare. O idee buna este de a instala rafturi pe pereti pentru a le expune mai bine. De asemenea, puneti-le grupate in jurul punctului focal. Puteti decora cu obiecte decorative retro masute de cafea si dulapuri moderne. Sau pe canapeaua cu linii simple, moderne, puneti un pled sau perne decorative cu imprimeuri retro-vintage. Si varianta opusa e valabila: intr-un bufet vechi, refinisat puteti aseza obiecte decorative din metal moderne.

Decorare retro si modern

 

 

Noutati
 
-67%
Maturatoare Triunghiulara Electrica 360...

COD:BBD3520108

160.00ron
   
-54%
Organizator I Love Home by Homania

COD:BBV0300308

47.00ron
   
-65%
Creioane pentru indepartarea petelor X6...

COD:BBD3535137

23.00ron
 
 
-67%
Gheme de Lana pentru Uscatoare Power Dry...

COD:BBD4010111

27.00ron
   
-73%
Dispozitiv de impaturat Haine 123Fold

COD:BBD4010154

33.00ron
   
-56%
Termometru Digital pentru Alimente

COD:BBB0520156

103.00ron
 
 
-66%
Tirbuson de Epoca din Metal

COD:BBB0520144

33.00ron
   
-34%
Solnita Forma Bomba

COD:BBB0520129

67.00ron
   
-56%
Set de Sushi Atopoir Noir (7 piese)

COD:BBV0200739

60.00ron
 
Loading...