allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconOrganizare bucatariebreadcrumbs arrows icon10 cele mai frumoase si foarte utile gadget-uri de bucatarie  

10 cele mai frumoase si foarte utile gadget-uri de bucatarie

 

Indiferent dacă prețuiți ascetismul minimalist sau extravaganța în bucătărie, nu numai ustensilele de bucatarie practice, dar și frumoase vor fi utile în fiecare bucătărie!

De regula folosim foarte des in bucatarie tocatoare sau maruntitoare de legume iar cea mai nesuferit e sa toci usturoi mic sau mult deci un produs care ne salveaza de o corvoada e foarte util.

Bucătăria dvs. are un climat mai cald? Alegeți storcătorul de lămâi, care în forma sa seamănă cu ... lamaie! Fabricat din plastic de înaltă calitate, gadgetul se va descurca bine cu fructe de diferite forme și mărimi.

10 cele mai frumoase si foarte utile gadget-uri de bucatarie

Cu toate acestea, rareori ne dăm seama că cuțitele nu pot fi doar un instrument util, ci și o decorare a unui contor de bucătărie. Setul elegant de cuțite din bloc va fi frumos prezentat și, în plus, păstrându-i într-un singur loc, vom avea grijă de comandă.

Soluții interesante sunt și cuțitele pentru pizza și ierburi. Primul poate fi găsit în două variante: un cerc tradițional cu muchii ascuțite sau ca foarfece originale cu un suport care face mai ușor transportul piesei tăiate pe placă! Foarfecele de plante medicinale au mai multe palete paralele (de obicei cinci) care zdrobesc ierburile, dar nu le freaca.


Astfel de obiecte gadget, precum și cuțitele care nu sunt incluse în set cu blocul este convenabil să se aseza pe o bandă magnetică atașata la perete. În acest fel, acestea vor fi mereu la îndemână și vom putea să arătăm colecția de ustensile de bucătărie.


Nu ar trebui să păstrăm toate fructele și legumele în frigider. Deci, hai să ne asigurăm că, atunci când sunt expuse pe masa de bucătărie arată impresionant. Veți dori cu siguranță castronul sau cosul sa fie orielegante, ori in stilul decorarii bucatariei. Materialele preferate sunt de regula inoxul, impletiturile dau in ultimul timp vasele de sticla sunt foarte estetic folosite.


Iubitorii mai multor soluții minimaliste vor cădea cu siguranță pentru marca Blomus din seria "Cablate". Acestea sunt coșuri și platouri din sârmă de oțel, care vor furniza fructele stocate cu fluxul de aer.
Cafea sau ceai?

Dimineața de cafea și ceaiul de după-amiază va gusta și mai bine dacă le pregătim folosind gadget-uri elegante. Aparatul de cafea este o propunere pentru toți cei care apreciază designul clasic și minimalist. Combinația dintre sticlă și oțel inoxidabil este atemporală, iar forma simplă va face ca această masă de cafea să se potrivească corespunzător în orice interior. Asemanator poate fi si un ceainic de sticla sau o presa franceza.

Infuzorii de ceai pot, de asemenea, încânta. Cele mai populare modele de ani de zile sunt cele sita, clasice sau cele haioase (animale, oameni). Aceste accesorii de ceaiuri, pe lângă calitatea superioară, sunt caracterizate și de prețuri accesibile.


De asemenea, apa poate fi la fel de eficientă! Găsim o gamă largă de carafe, atât ultra-moderne, cât și mai clasice. Simplitatea și minimalismul sunt determinanții mărcilor de carafă de apă. Pentru fanii clasicilor, alegerea carafei elegante cu un dop de plută va deveni cu adevărat reală, în care se servesc nu numai apă, ci și alcool, cum ar fi vinul sau whisky-ul.

Soluțiile interesante și plăcute pentru ochi ne permit să lucrăm mai repede și mai eficient, astfel încât să putem petrece momente mai plăcute cu cei dragi.


Recomandari de produse:

Ustensile de Bucatarie pentru ornarea Legumelor (3 piese)
livrare 48h
96.26ron 39.00ron
Ustensile de Bucatarie din Lemn Bravissima Kitchen (5 piese)
livrare 48h
58.88ron 20.00ron
Dop Dozator pentru Sticle
livrare 48h
17.48ron 8.97ron
Cutie pentru Floricele Popcorn
livrare 48h
19.44ron 7.71ron
Aparat de Taiat si Curatat Fructe de Avocado All in One Avocadore
livrare 48h
39.68ron 22.89ron
Recipient pentru Fiert Oua la Microunde Gaina
livrare 48h
52.56ron 26.68ron
Taietor de Pizza Spatula
livrare 48h
24.73ron 9.00ron
Storcator Lamaie din Plastic
livrare 48h
25.99ron 7.00ron
Planseta de Bucatarie Flexibila cu Cutit Wagon Trend
livrare 48h
39.22ron 13.00ron

Produse asemanatoare

spacer
Recipient pentru Fiert Oua ...
-49%
26.68ron

spacer
Ustensile de Bucatarie din ...
-66%
20.00ron

spacer
Storcator Lamaie din Plastic
-73%
7.00ron

spacer
Taietor de Pizza Spatula
-64%
9.00ron

spacer
Dop Dozator pentru Sticle
-49%
8.97ron

spacer
Planseta de Bucatarie Flexi...
-67%
13.00ron

spacer
Ustensile de Bucatarie pent...
-59%
39.00ron

spacer
Aparat de Taiat si Curatat ...
-42%
22.89ron
Loading...