allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconOrganizare baiebreadcrumbs arrows iconAccesorii de baie pentru copii  

 

Accesorii de baie pentru copii

 

 Accesoriile de baie pentru copii se remarca prin colorit, modelele imprimate, atractivitatea modelelor. Pentru ca baia trebuie sa fie locul de relaxare iar copiii trebuie sa fie invatati sasi faca igiena, cea mai buna metoda e sa transformam baia intr-o lume de basm. Personajele din desene sau povesti se regasesc pe covorasul de baie, perdea, accesoriile de baie si toate obiectele din baia micutului trebuie sa fie functionale si adaptate pentru un copil. Odata cu cresterea copilului, accesoriile trebuie adaptate vartstei. Pentru o mica printesa, alegem modele mai fashion, feminine, pentru baieti o tema marina, de exemplu. Iata ce accesorii de baie pentru copii va recomand.

 

Accesorii pentru baie din ceramica pot fi cumparate in set, pentru continuitatea liniei. Puteti opta pentru cele imprimate cu litere si cuvinte, de exemplu, imbinand utilul cu placutul.

Cat de dragute sunt aceste perdele de dus! O sa vreti si pentru voi, nu doar pentru baia copilului. Puteti cumpara intreaga gama de accesorii de baie sau puteti lua doar un biect ca sa accentuati ce aveti deja. Copiii vor fi sigur incantati sa petreaca mult timp in baie si le va face placere sa-si faca igiena corporala.

Daca baia e de ajuns de mare puteti amplasa si cosul de rufe in baia copilului, astfel va fi mai usor sa-si puna acolo rufele murdare, in loc sa le arunge prin camera. Puteti fi curajosi si sa puneti 2 cusuri colorate diferit, pentru haine albe si haine clorate.

Nu ca ar avea copilul nevoie sa-si tina kg sub control, dar cantarul de baie e mai mult pentru parintii care urmaresc sa stie daca copilul are o greutate optima. Covoarele de baie sunt indispensabile. Ele trebuie neaparat sa fie antiderapante. Nu trebuie sa aibe suprafata lucioasa si e obligatoriu sa nu alunece pe gresia din baie. Pentru baia copiilor  e mai indicat sa folositi covorasele de plastic sau cauciuc pentru ca se spala foarte usor.

 

 


Recomandari de produse:

Set 3 cosuri rufe ecru imprimate
livrare 48h
290.00ron 99.00ron
Covoras de Baie Viscoelastic InnovaGoods
livrare 48h
137.77ron 59.00ron

Loading...