allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconCadouri firme  
Cadouri firme

  

Cadouri firme, parteneri, clienti, furnizori, evenimente

  

  Aveti nevoie de o schimbare in alegerea cadourilor si noi va putem ajuta!
  Pentru partenerii dumneavoastra de afaceri, angajatii si colaboratorii va putem propune variante atragatoare si diversificate, pornind de la ideile si specificul activitatii dumneavoastra. Produsele prezentate pe site-ul www.allstyle.ro pot constitui o sursa de inspiratie si va putem asigura ca clientii nostri au fost incantati de produsele alese de la noi. Aici gasiti obiecte cu suflet, cu nota mai personala, lucrate cu maiestrie din materiale naturale (ceramica, sticla  - vaze si decoratiuni, lemn - rame si albume foto, vaze, cutii de bijuterii). Alaturi de vedetele sezonului, vazele de ceramica si sticla lucrate manual, cuferele si cutiile de bijuterii, va mai putem oferi mici aranjamente florale care sa improspateze cadourile dumneavoastra, lumanari parfumate, felicitari, pungi sau cosuri pentru cadouri.  

   Incercati si variantele “cu suflet” ale cadourilor pentru partenerii dumneavoastra si sigur veti ramane la aceasta varianta. Oferta noastra se poate diversifica la cerere, in functie de necesitatile si sugestiile dumneavoastra. Va putem oferi cadouri firme pentru sezonul sarbatorilor - cadouri de Craciun, cadouri de Paste, cadouri de 1 si 8 Martie dar si pentru orice alta ocazie, inclusiv decoratiuni si accesorii pentru evenimente.

Pentru o oferta personalizata pentru produsele dorite va rugam sa ne contactati. Specificati codul produselor dorite, aflat in josul imaginilor (click pentru marire).

email office at allstyle.ro

 

           

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

                                                                                                                         
Loading...