allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconCadouribreadcrumbs arrows iconCasete de bijuterii, cadouri perfecte pentru 8 Martie  

 

Casete de bijuterii, cadouri perfecte pentru 8 Martie

 

Arata-i mamei ca apreciezi tot ce-a facut pentru tine pana acum si ofera-i un cadou de 8 Martie pecare il va pretui toata viata. Si aminteste-ti ca 8 Martie nu este doar celebrarea mamei tale ci a tuturor mamelor din viata ta, bunica, soacra dar mai ales mama copiilor tai.

 

Arata-le ca le apreciezi grija si afectiunea si fa-le sa se simta pretuite si ca nu trec neobservate. Celebreaza maternitatea si feminitatea si gaseste pentru ele un cadou special!

Casetele de bijuterii sunt foarte apreciate de catre femei si se vor bucura cu siguranta sa primeasca de * martie o caseta chiar daca, poate, mai au. Cum bijuteriile se strang tot mai multe in timp, casetele de bijuterii sunt mereu pea putine.

Pentru o impresie deosebita, alegeti o caseta de bijuterii cu modele decorative, ce vor deveni si obiecte de decor ce vor completa amenajarea dormitorului sau sufrageriei.

Casete de bijuterii, cadouri perfecte pentru 8 Martie

Casete de bijuterii, cadouri perfecte pentru 8 Martie: un cadou deosebit il constituie casetele de dimensiune mare, gen dulapior de bijuterii cu sertare si si usite, cu modele florale decorative imprimate dar si in culori clasice, asortate mobilei si decoratiunilor obisnuite din casa.

1. Cutie in forma de dulapior pentru bijuterii, lucrata din lemn, cu aspect antichizat si model floral pictat pe capac, cu 3 sertare, 2 usi si oglinda

2. Cutie mare de bijuterii, din lemn, model clasic, de culoare maro. Are 3 sertare, capac cu oglinda in interior si rafturiincapatoare

3. Dulapior mare pentru bijuterii din lemn, cu 3 sertare o usa si cuier interior, un sertar mare cu capac si oglinda

4. Caseta mare pentru bijuterii , din lemn, model antichizat si flori pictate pe exterior. Are patru sertare pentrubijuterii, oglinda pe interiorul capacului si doua usi superioare.

Casete de bijuterii, cadouri pentru 8 Martie

Foarte interesante sunt casetele de bijuterii in set, ce se pot aseza una peste alta, pentru un efect decorativ.

1. Set de 2 cutii din lemn lacuite, cu modele print animal, pentru pastrarea bijuteriilor, fardurilor dar si a amintirilor.

2. Set de 2 cutii din lemn, lacuit, ce pot fi folosite pentru depozitarea bijuteriilor preferate sau a diverselor obiecte mici

3. Set de 2 cutii pentru bijuterii, din lemn lacuit, stil clasic, inchidere metalica, foarte incapatoare

4. Set de cutii bijuterii din lemn lacuit cu aspect marmorat.

Puteti completa cadourile de 8 Martie cu o bijuterie draguta, o felicitare si un buchet de flori.

 


Recomandari de produse:

Pantof din lemn invelit in material textil
livrare 48h
60.00ron 24.00ron
Suport inele in forma de fotoliu
livrare 48h
58.00ron 23.00ron

Loading...