allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconCe lampi se potrivesc biroului tau  

 

Ce lampi se potrivesc biroului tau

 

 

 

Iluminarea unui birou este esentiala, contand atat confortul, cat si efectul decorativ. Deci alegerea unei lampi de birou ar trebui sa fie o prioritate. Ca sa va ajut sa va alegeti cea mai buna veioza de birou, am selctat o serie de lampi estetice dar si practice cu diferite modele ce se potrivesc oricarui birou.

Sa alegi o lampa de birou e ce trebuie sa faci dar sa o faci si cu simt estetic e si mai bine. De aceea alege o lampa ce se potriveste biroului tau. Daca biroul tau are aspect industrial urban de exemplu, o lampa metalica cu picior inalt ese ceea ce iti trebuie. Pentru un birou retro vintage alege o veioza cu baza de lemn cu aspect deteriorat, antichizat, care sa scoata in evidevta fibra lemnului si anii ce au trecut peste el.

ce lampi se potrivesc biroului tau

Un birou minimalist se potriveste cu o lampa cu design modern, original, cu linii simple si culori indraznete. De asemenea potrivite sunt si abajururi cu imprimeuri grafice, cu forme simple geometrice de baza sau transparente ori din plastic translucid. Vedeti obiecte de iluminat aici.

lampi pentru birou

Pentru a iesi in evidenta, se poate opta pentru o lampa retro cu brat flexibil si abajur bicolor. Nu va feriti de culori. O lampa cu abajur portocaliu sau galben va crea o lumina calda ce se va rasfrange asupra biroului. Puteti face din veioza vedeta biroului, deci modelul poate fi foarte atractiv coloristic. Daca aveti biroul colorat gri, de exemplu,o lampa rosie va iesi in evidenta.

lampi pentru birou

Daca urmariti ca efectul vizual sa fie mai potolit, mergeti pe culori neutre, deschise, in aceeasi gama de culori cu mobila si peretii. Exista si posibilitatea sa folositi o aplica de perete asezata deasupra biroului, daca acesta este asezat langa perete. In acest caz, aplica poate fi in stilul lustrei din camera, creand un stil decorativ unitar.Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Tub cu Led pentru Biciclete BW LED (pachet de 2)
195.39ron 101.09ron
Lampă-Flexibilă LED Shine Inline
190.79ron 90.05ron
Candelabru forjat - Art & Metal Colectare by Homania
403.54ron 343.05ron
Lampă aplic de perete albă by Shine Inline
263.24ron 210.57ron
Candelabru Fier - New York Colectare by Homania
75.44ron 60.38ron
Ghirlandă Stele cu Lumini
38.76ron 19.78ron
Tub cu Led pentru Biciclete BW LED (pachet de 2)
195.39ron 101.09ron
Lumină de Veghe LED Multicoloră Shine Inline
41.06ron 20.93ron
Lampă de plafon doble abajur by Shine Inline
574.31ron 459.43ron

Loading...