allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconCeasuri de perete moderne  

 

 

Ceasuri de perete moderne

 

 Ceasurile de perete moderne cu design avangardist contemporan pot constitui punctul focal decorativ al locuitei, putand deveni subiect de conversatie la o petrecere cu prietenii. Culori puternice ametitoare, linii hipnotice, modele minimaliste, combinatii neasteptate, materiale de calitate exceptionala, toate sunt calitatile acestor ceasuri de perete.

ceasuri moderne de perete

Ce poate fi mai interesant si mai simplu in decorarea peretilor decat utilizarea ramelor foto cu pozele celor dragi pentru alcatuirea unui ceas mare de perete? Ceasurile din metal cu astept industrial, tehnic sunt perfecte pentru casa unui barbat tanar sau in casa unui cuplu modern, dinamic.

 Pentru bucatarie, alegerea potrivita pare cea a ceasurilor cu elemente gastronomice, deci ceasurile de perete de mai sus, cu tacamuri sau in forma de tigaie sunt vesele si apetisante.

Pentru cei ce prefera culorile puternice, vesele, ceasurile de mai sus, multicolore, desi stilizate, sunt si functionale dar si foarte decorative. Un perete alb sau galben pal devine plin de viata cu un astfel de ceas si 1-2 tablouri in completare.

Ceasuri de perete moderne

 

Ceasuri de perete pentru bucatarie

 

 

Ceasuri de perete colorate

 

 Mai jos gasiti cateva zeci de modele de ceasuri modere de perete, cu imprimeuri contemporane, stil retro sau haioase si aici este toata colectia de ceasuri.

 


Recomandari de produse:


Loading...