allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconCum cumpar?  
Cum cumpar?

www.allstyle.ro este proprietatea SC Allstyle Home Decor srl, CUI 23321522, J40/2878/2008

Cumparare

  Pentru a cumpara produsele allstyle.ro este necesara inregistrarea, daca sunteti client nou, sau logarea, daca sunteti client vechi. Apoi urmeaza selectarea produselor dorite prin apasarea butonului “Adauga in cos”. Daca ati terminat cumparaturile, mergeti la “Casa”, verificati din nou informatiile de contact, alegeti metoda de livrare, cititi “Termeni si conditii”, apoi finalizati comanda. In acest moment v-a fost trimisa pe email factura proforma si incepe procesul livrarii produselor. Daca sunteti client nou, in cel mai scurt timp veti fi sunat de catre un membru al echipei allStyle.ro pentru confirmarea adresei de livrare si a comenzii. 


Dupa initierea comenzii sistemul va trimite automat pe adresa dumneavoastra de e-mail factura proforma. Daca folositi sisteme de e-mailuri gratuite (gen Yahoo, Google, Hotmail) exista posibilitatea ca e-mailul ce contine factura sa fie in Spam.
Atentie: culorile produselor de pe siteul www.allstyle.ro pot diferi usor fata de cele reale din cauza modalitatii diferite de interpretare a culorilor specifice fiecarui calculator. De asemenea, descrierea texturilor, aspectului exterior si a nuantelor si combinatiilor acestora, devine subiectiva atat la prezentare facuta de catre noi, cat si la vizionarea facuta de catre clienti. Din pacate lumea virtuala este doar o lume virtuala si lasa loc mai mult imaginatiei. Intretinerea obiectelor unicat, lucrate manual cat si cele unde se specifica decorative, se face cu delicatete folosind o carpa moale si uscata, rareori, si numai daca e cazul, usor umeda. Produsele lucrate din plante uscate se pot deteriora usor la contact fizic si trebuie tratate cu grija. In general obiectele decorative trebuie ferite de apa, vant sau expunerea la soare si inghet, utilizandu-se numai in interior.Livrare

  • CURIERAT RAPID -  FAN COURIER EXPRESS

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciului de Curierat Rapid oferit de Fan Courier sau de curierul firmei. Atentie: Comenzile se vor livra in in zile lucratoare in intervalul orar 9-17. Pentru ca acest lucru sa fie posibil va trebui sa completati o adresa de livrare (ex: livrare la locul de munca) unde sa puteti fi gasit intre orele 9-17. Comenzile vor fi livrate in termenul specificat in dreptul fiecarui produs, sub butonul Adauga in cos.

- Costul de expediere este de 20 ron pentru localtatile cuprinse in aria de acoperire a FanCourier.

- Daca Fan Courier nu are punct de lucru in localitatea dvs. atunci livrarea se va face prin  Posta Romana la pretul de 20 ron.

  • POSTA ROMANA

Livrarea prin Posta Romana se face numai daca localitatea dvs. nu este in aria de acoperire Fancourier si costa 20 ron. Coletul poate fi ridicat de la Oficiul Postal de care apartineti in circa 3-5 zile (lucratoare) dupa primirea unui aviz la casuta postala, pe baza buletinului, in schimbul platii rambursului.


Plata


        Plata produselor se face la livrare, curierului (ce aduce produsele acasa) sau ramburs dupa ce veti ridica produsele de la Posta Romana. Pentru comenzile cu valoare mai mare vom cere un avans. Toate preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.
Daca sunteti posesorul unui card de credit sau debit, puteti achita folosind optiunea Plata prin card, lucru ce este posibil prin sistemul oferit de www.euplatesc.ro . Toate datele cartilor de credit sau debit sunt procesate de sistemul
euplatesc.ro, site-ul allstyle.ro nestocand aceste date.

Promotii si discounturi

  Pe site-ul nostru veti gasi periodic promotii si discounturi pentru unul sau mai multe produse.
Odata cu devenirea de membru allstyle.ro veti primi automat newslettere cu discounturi si promotii atat de la noi cat si de la partenerii nostri (cadouri, haine etc). In cazul in care in cos veti avea produse care au mai multe promotii sau discounturi, se va aplica un singur discount sau o singura promotie pe care o puteti alege. In cazul in care sunteti in posesia unui cupon de reducere (primit pe email sau luat de pe un site partener) acestea va avea prioritate la calcul in fata altor promotii sau discounturi. Deci, daca folositi cuponul, pierdeti celelalte eventuale reduceri ale produselor alese. Sfatul nostru este sa folositi cuponul la produse ce nu contin reduceri sau promotii. Cuponul se aplica numai produselor vandute in cadrul magazinului allstyle.ro nu si produselor partenere. Produsele primite cadou de la allstyle.ro nu se pot schimba (contra altor produse sau valorii lor in bani) sau returna  sub nici o forma.

Vezi - Termeni si conditii

Loading...