allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconServirea meseibreadcrumbs arrows iconCum decoram masa de Craciun  

 

Cum decoram masa de Craciun

 

Cum decoram masa de Craciun Fara sa ne straduim prea tare si fara cheltuieli extraordinare? Cateva ponturi mai jos. Nimic nu e mai placut decat sarbatorile petrecute cu familia iar o casa si o masa decorate in haine de sarbatoare, vor face din Craciun o lume de basm.

 Incepem cu o fata de masa de calitate buna. Recomandarea noastra este sa aveti o fata de masa uni pe care sa o decorati in funtie de sarbatoare cu suporturi colorate de farfurii si pahare. Acum, de Craciun puteti folosi clasica fata de masa alba si pentru fiecare invitat folositi un placemat rosu sau verde (poate fi si diferit pentru fiecare invitat) cu modele de Craciun. Folositi de asemena suporturi de pahare cu ornamente si suporturi de tacamuri in forma de manusa, soseta sau bradut dar si inele de servetele. Puteti vedea toate decoratiunile de Craciun aici.

Textile masa Craciun

Suporturile de farfurii verde si rosu costa 7,5 lei si 9 lei, suporturile pentru tacamuri costa 5 lei iar inelele de servetele de Craciun 9 lei. Suporturile de pahare sau cani cu soseta sau manusa costa 8 lei.

 Alegem apoi farfuriile si ceramica complementara pentru masa de Craciun. Puteti avea vesela decorata dar puteti folosi si vesela intr-o culoare si sa adaugati castronase, cani, cofere si platouri cu ornamente de Craciun.

Decoratiuni masa Craciun

Nu uitati sa folositi braduti decorati frumos din loc in loc pe masa, o coronita din brad cu conuri si globuri in centru mesei, in centrul ei punand un castron inalt cu fructe sau lumanari in suport inalt. Puteti adauga cate un ornament de Craciun in fata invitatilori, un glb, manusa, soseta de pasla, stelute, etc.

 Castronasele si platourile trebuie sa aibe modele de Craciun (reni, brazi, globuri, om de zapada, Mos Craciun) pentru ca sunt vesele si atragatoare. Toate accesoriile de bucatarie folosite e bine sa aminteasca de sarbatori si deci si ceainicul sau canile vor avea insemnele ale Craciunului.
 Completati masa de Craciun cu servetele de sezon dar puteti decora chiar si scaunele legand de spatar o soseta de cadouri sau o caciula de Mos Craciun.
 

 


Recomandari de produse:

Colier cu pandantiv argintiu antichizat si piatre acryl
livrare 48h
34.00ron 10.00ron
Portofel de culoare roz din piele ecologica
livrare 48h
29.50ron 12.00ron
Decor pe bat colivie de lemn
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Cercei negri in forma de mustata
livrare 48h
18.00ron 5.00ron
Ghirlanda Craciun de lemn inima rosie
livrare 48h
20.00ron 9.00ron
Colier de metal auriu antichizat
livrare 48h
65.00ron 20.00ron
Ghirlanda cu lalele din pasla
livrare 48h
19.00ron 9.50ron
Ciuperca din pasla cu dantela pe bat
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Lalea din pasla cu dantela pe bat mov
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Colier de metal auriu antichizat la baza gatului
livrare 48h
50.00ron 16.00ron
4 Suporturi de pahare din metal si pluta Audrey Hepburn
livrare 48h
19.00ron 7.00ron
Oglinda cu rama din lemn imbracata in piele naturala
livrare 48h
85.00ron 40.00ron

Loading...