allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconCum folosesti dungile in decorarea casei  

 

Cum folosesti dungile in decorarea casei

 

 

 

Cum folosesti dungile in decorarea casei – idei din care sa te inspiri in a decora casa cu textile, tapet sau vopsea. Dungile sunt preferate in decorarea casei pentru ca arata ordonat, precis, simplitate, permitand totodata jocuri de modele si de culori ce insufletesc atmosfera.

Cei ce nu doresc un decor prea accentuat, pot alege combinatii de dungi colorate mai discrete, in culori decshise – alb, bej, crem, galben pal, vernil, bleu, fara mari contraste intre ele. Daca v-ati hotarat la e culori veti folosi, trebuie sa va ganditi daca veti folosi un tapet in dungi, draperii, covor, tapiterie sau perne decorative. Una din acestea trebuie sa fie vedeta, celelate vor completa gama de culori.

Daca ai un apartament mobilat deja in culori terne si modele prea simple, poti incerca cu un tapet accentuat sa aduci personalitate si indrazneala casei. Alege un perete accent, cel din spatele sau din fata canapelei si lipeste un tapet cu dungi late puternic colorate. Te poti juca cu dungi pe orizontala si verticala, casa creezi efecte interesante.

Mult mai usor e sa folosesti perne decorative in dungi, covoare si draperii cu jocuri de culori si dungi. Pentru dormitor poti alege o cuvertura in dungi pastelate si lenjerie de pat asortata.

 cum decorezi cu dungi

cum folosesti dungile in decorarea casei 

 textile-pentru-casa-in-dungi

 tapet-pereti-vopsiti-in-dungiAdauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Tablou în ulei by Homania
576.61ron 490.13ron
Ramă Inimă Vintage Coconut
66.47ron 33.93ron
Tablita de scris si cuier
livrare 48h
65.00ron 31.00ron
Pânză pictură în ulei by Homania
961.63ron 817.42ron
Tablou digital pictat by Homania
563.04ron 478.63ron
Cuier metal model colivie 2 agatatori
livrare 48h
99.00ron 50.00ron
Tablou în ulei flori by Homania
355.47ron 302.11ron
New york city pictură pe pânză by Homania
788.67ron 670.34ron
Tablou în ulei floare by Homania
355.47ron 302.11ron

Loading...