allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconCum poti decora dormitorul matrimonial  


 

Cum poti decora dormitorul matrimonial

 

Cand vorbim de renovarea unei case sau chiar de construirea ei, dormitorul principal sau matrimonial cum se mai numeste este camera careia i se acorda o importanta foarte mare. Exceptie face poate doar sufrageria.

Dormitorul este locul de odihna si relaxare, locul unde ne retragem toti pentru o clipa de liniste.  Aici trebuie integrate multe piese de mobilier, trebuie sa aiba si spatiu si functionalitate. De regula trebuie sa cuprindem aici si sifonierul sau garderoba extinsa si poate si un mic colt pentru lectura sau un mic birou.

cum poti decora dormitorul matrimonial

In acest articol vedeti un dormitor superb din care va puteti inspira si voi in conceperea planului reamenajarii dormitorului vostru. Acest dormitor a fost inspirat de mare si de nicip. Imaginai-va o atmosfera inspirata de plaja care va va mentine relaxat si odihnit. Nuantele de maro si bej sunt culorile folosite in acest dormitor, ceea ce transmite liniste si pace interioara. Lemnul este materialul principal folosit, astfel ca aspectul este unul cu clasa, elegant. In privinta patului, s-a optat pentru unul cu baldachin, minimalist, simplu si elegant. De fapt s-a renuntat total la perdeaua clasica si s-a pastrat doar cadrul. Tablia patului este una simpla, facuta din cateva panouri de lemn, tot pentru simplitatea modelului si aspectul aerisit.

Cum-poti-amenaja-dormitorul-matrimonial

Tot ce ati visat in legatura cu dormitorul matrimonial este gasit aici. O sa gasiti o mica zona de lucru, ca sa puteti  sa va terminati confortabil o lucrare, cu o masa mica de lucru superba, vopsita turcoaz in stil antichizat. Micul birou are rol si de noptiera de langa pat. Mai gasim un mic spatiu de lectura, in tr-un colt al camerei, cu un superb si confortabil fotoliu, o lampa de podea si bineinteles si televizorul isi are locul lui, ascuns privirii (doar in scop decorativ, nu ca v-ar controla cineva!) intr-un frumos dulap antichizat cu usi cu geamuri. Dormitorul are o usa ce da in terasa care are podele de lemn, pentru a recrea efctul de relaxare din resorturile spa. Va puteti bea in liniste cafeaua de dimineata pe terasa si sa cititi ziarul in adierea vantului. De remarcat este ca nici textilele care completeaza decorul dormitorului nu sunt neglijate. Materialele au modele si texturi elegante cu detalii bogate ce contribuie la sporirea calitatii estetice a camerei. Voua va place acest dormitor?Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Sticla maro decor 20 cm
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Vas Chinezesc Gresie Roșu (18 x 18 x 22 cm) by Homania
349.60ron 190.00ron
Sticla albastra decor 20 cm
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Bijutier din Lemn cu Oglindă și Sertar
241.04ron 131.00ron
Decor ceramic frunza vernil si pasare
livrare 48h
20.00ron 12.00ron
Scrumieră din Metal Vintage Coconut
13.23ron 7.00ron
Vas Chinezesc Gresie Verde (11 x 11 x 20 cm) by Homania
184.00ron 100.00ron
Pușculiță Craniu cu Mască de Gaz Gadget and Gifts
123.28ron 67.00ron
Vas Chinezesc Gresie Galben (13 x 13 x 25 cm) by Homania
239.20ron 130.00ron
Litere lemn decor Home
livrare 48h
40.00ron 23.00ron
Pușculiță Craniu
117.76ron 64.00ron
Sticla vintage decor 20 cm
livrare 48h
88.00ron 41.00ron

Loading...