allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorare living roombreadcrumbs arrows iconCutii si cosuri pentru depozitare  

            

         Cutii si cosuri pentru depozitare

 

        Cutiile de depozitare au depasit statutul de simple accesorii cu rol pur functional in casa. Acum au devenit adevarate obiecte de decor integrate designului interior. Se gasesc intr-o multitudine de forme si culori – uni, cu dungi, motive florale sau stilizate – sau cele mai greu de gasit, decorate si pictate manual.

        Materialele din care sunt confectionate difera atat pentru satisfacerea tuturor gusturilor, cat si pentru indeplinirea rolului de baza – functionalitatea. Astfel, cutiile si cosurile mari sunt din lemn (moderne sau gen cufere, cu aspect antichizat) respectiv impletite din diferite fibre naturale (bambus, ratan, banan, rachita, iarba de mare), captusite sau nu cu materiale textile asortate. Sunt utilizate pentru pastrarea hainelor, gentilor, curelelor, etc sau pentru depozitarea imbracamintei la schimbarea sezonului.

Cutii si cosuri de depozitare

            Cutiile medii si mici din carton sunt cele mai versatile pentru ca pot fi decorate in felurite culori si modele si pentru ca pot fi utilizate pentru a depozita virtual orice, in orice colt al casei. Pot fi gasite in orice culoare si model imaginat. Rolul lor e nepretuit deoarece pot fi integrate cu usurinta la birou (pentru hartii si dosare sau pentru accesoriile specifice), acasa – in living (pentru depozitarea oricaror lucruri) in armonie cu interiorul, creand jocuri de culori; in dormitor se poate merge chiar la asezarea lor unele peste altele, legate cu funda pentru un efect spectaculos. In camerele copiilor putem pastra virtual orice in cutii cu modele atractive – de la scutece pana la jucarii si hainute. La bucatarie nu trebuie sa depozitam doar fructele si legumele in ladite sau cosuri, ci putem crea efecte decorative prin asezarea obiectelor de acelasi fel in cutii de lemn pictate specific sau in cosuri dcorate (ex. Recipientele cu condimente, borcanele cu dulceata, retetele si cartile de bucate, tacamurile, sercetele si manusa de bucatarie, etc).

cutie pictata   cutie reviste   cutie lemn              

             In principiu orice obiect ce sta aruncat pe masa sau pe un raft, sigur poate sta mai bine intr-o cutie impreuna cu alte obiecte similare). Modul in care folosim cutiile sau cosurile depinde doar de gusturile noastre si de interiorul in care se integreaza. Fie ca sunt asezate in dulapuri (pe mai multe rafturi si in marimi diferite, langa fotolii (unele peste altele) sau chiar sub masa (unele langa altele), important e sa fim creativi si sa ne jucam cu formele si culorile. 

cos inox si impletitura   set cutii bambus   cos impletitura si metal

 

 


Recomandari de produse:

Pantof din lemn invelit in material textil
livrare 48h
60.00ron 24.00ron
Suport inele in forma de fotoliu
livrare 48h
58.00ron 23.00ron

Loading...