allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconDe ce ne plac decoratiunile din metal  

 

De ce ne plac decoratiunile din metal

 

De ce ne plac decoratiunile din metal? Poate pentru ca ne aduc aminte de vara si serile petrecute pe terasa, pentru ca sunt romantice si ne intorc in timp prin aerul retro vintage sau pentru versatilitatea lor, putand fi folosite si in interioare moderne si in cele clasice, traditionale, rustice sau retro.

Daca tot vorbeam de terasa, nu exista scaune si mese mai potrivite decat cele din metal, cu modele ce aduc aminte de cafenelele pariziene dar daca nu stati la casa, puteti folosi pe balcon aceste piese. Nu uitati sa adaugati si perne colorate pe scaunele din metal pentru a fi mai confortabile. Daca sunt protejate de umezeala vor rezista zeci de ani si chiar pot fi vopsite in alte culori daca doriti o schimbare pe viitor.

Cele mai intalnite decoratiuni din metal sunt accesoriile gen ghiveci, ceas, tavile dar si suporturile pentru sticle de vin sau cuierele. Foarte apreciate si cautate sunt coliviile folosite ca piese de accent sau suporturi de lumanari sau pentru flori. Le puteti pune pe o masuta de cafea sau pe o comoda sau daca aveti cum, chiar agatate de tavan. Veti vedea cat de mult va vor schimba camera. Iata cateva piese din metal:

 

De ce ne plac decoratiunile din metal

Preferatele mele sunt de departe decoratiunile de perete dn metal care inlocuiesc tablourile si contribuie esential la consolidarea stilului decorativ – de ex. cea de sus, cu flori stilizate e perfecta pentru u stil modern cntemporan iar cea de jos cu barci, in culoare ruginie e potrivita pentru un stil clasic sau retro. Mai multe cuiere, suporturi agatatori de metal gasiti aici.

Decoratiunile de metal

Pentru camerele feminine alegeti bicicleta suport e flori, fluturele pictat pentru perete, cuierul metalic de pus pe usa. Ceasul oval cu tacamuri ilustrate merge in bucatarie, suportul de ziare si reviste e pentru sufragerie. Ce spuneti de suportul de prosoape ce seamana cu un vechi lampadar? Si daca nu stiti ce sa puneti deasupra patului din dormitor sau a canapelei din living, ce parare aveti de copacul imens sau barcile colorate?Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Tava din lemn cu inscriptia Home
livrare 48h
57.00ron 21.00ron
Floare Spumă Verde by Homania
110.40ron 60.00ron
Ghirlanda de lemn Home cu floare 45 cm
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Suport pentru Cărți Cook
36.20ron 20.00ron
Tablita decor de lemn cu stropitoare
livrare 48h
25.00ron 16.00ron
Figură Decorativă Floare Spumă Purpuriu (87 cm) by Homania
110.40ron 60.00ron
Figură Decorativă Rășină (60 x 29 x 29 cm) by Homania
543.00ron 300.00ron
Colivie de metal alba pentru lumanare sau flori
livrare 48h
43.00ron 23.00ron
Cutie din bambus cu capac by Homania
253.40ron 140.00ron
Floare Spumă Verde by Homania
126.70ron 70.00ron
Figurină Decorativă Buddha Homania
304.08ron 168.00ron
Colivie de metal decorativa alba
livrare 48h
43.00ron 19.00ron

Loading...