allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconDecorarea casei folosind bulinele  

 

Decorarea casei folosind bulinele

 

 

Daca va plac bulinele la nebunie de ce sa nu le adaugati la stilul vostru decorativ?

Arata foarte bine ca accente de decor in amenajarea casei voastre si cel mai interesant e ca le puteti folosi in nenumarate feluri, de la pereti, textile de casa, obiecte decorative si de ce nu, mobila pictata sau decorata. Vezi mai departe in articol cateva idei de decorare a locuintei folosind  buline.

Peretii unei camere se pot picta in buline cu vopsea lavabila si un sablon (se gasesc la magazine de bricolaj) dar se poate folosi si varianta mai usoara a stickerelor de pereti (autocolante). Acestea au avantajul ca pot fi date jos de pe pereti cand doriti sa schimbati decorul. Aceleasi abtibilduri pot fi utilizate si pentru decorarea unei piese de mobilier sau a unei usi, in culori si marimi diferite, fireste.

Idei decorative cu buline

Bulinele pot fi si principalul element decorativ pentru decorarea unei camere de copii sau adolescenti pentru ca aduc culoare si veselie, la fel ca si dungile. Aici puteti folosi tapet cu buline ori perdelute cu puncte multicolore in marimi variate.

Si de ce sa nu va indreptati atentia si asupra baii unde e la fel de simplu sa decorati in buline. Covorasele de baie, perdelele de dus sau suporturile de periute si celelalte accesorii din baie pot fi colorate si decorate cu puncte.

Decorarea casei folosind bulinele

Puteti incerca sa si pictati singuri bulinele,  folosind vopsele lavabile, acrilice sau de tesaturi. Ca exemplu puteti face singuri o perdea, un perete, un abajur de lampa, sertarele unui dulap, perne decorative, cutii de depozitare, ghivece, rame de fotografii si oglinzi.

Inspirati-va din ideile de mai sus si adaptati spatiului dvs si bugetului.Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Ghirlanda de lemn Home cu floare 45 cm
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Figură Decorativă Buda Gri by Homania
799.83ron 679.88ron
Coș gravat maro by Homania
214.94ron 171.93ron
Suport de sticla pentru lumanare cu fluture
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Cutie din bambus cu capac by Homania
126.27ron 100.97ron
Figură Decorativă Metal by Homania
202.29ron 161.81ron
Tablita decor de lemn 11x7 cm
livrare 48h
25.00ron 16.00ron
Set trei coșuri by Homania
316.37ron 253.12ron
Suport pentru cărți Brad Pasăre (2 pcs) by Homania
176.99ron 141.57ron

Loading...