allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconDecorarea casei folosind bulinele  

 

Decorarea casei folosind bulinele

 

 

Daca va plac bulinele la nebunie de ce sa nu le adaugati la stilul vostru decorativ?

Arata foarte bine ca accente de decor in amenajarea casei voastre si cel mai interesant e ca le puteti folosi in nenumarate feluri, de la pereti, textile de casa, obiecte decorative si de ce nu, mobila pictata sau decorata. Vezi mai departe in articol cateva idei de decorare a locuintei folosind  buline.

Peretii unei camere se pot picta in buline cu vopsea lavabila si un sablon (se gasesc la magazine de bricolaj) dar se poate folosi si varianta mai usoara a stickerelor de pereti (autocolante). Acestea au avantajul ca pot fi date jos de pe pereti cand doriti sa schimbati decorul. Aceleasi abtibilduri pot fi utilizate si pentru decorarea unei piese de mobilier sau a unei usi, in culori si marimi diferite, fireste.

Idei decorative cu buline

Bulinele pot fi si principalul element decorativ pentru decorarea unei camere de copii sau adolescenti pentru ca aduc culoare si veselie, la fel ca si dungile. Aici puteti folosi tapet cu buline ori perdelute cu puncte multicolore in marimi variate.

Si de ce sa nu va indreptati atentia si asupra baii unde e la fel de simplu sa decorati in buline. Covorasele de baie, perdelele de dus sau suporturile de periute si celelalte accesorii din baie pot fi colorate si decorate cu puncte.

Decorarea casei folosind bulinele

Puteti incerca sa si pictati singuri bulinele,  folosind vopsele lavabile, acrilice sau de tesaturi. Ca exemplu puteti face singuri o perdea, un perete, un abajur de lampa, sertarele unui dulap, perne decorative, cutii de depozitare, ghivece, rame de fotografii si oglinzi.

Inspirati-va din ideile de mai sus si adaptati spatiului dvs si bugetului.Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Colivie decorativa de perete cu pasare de metal
livrare 48h
75.00ron 39.00ron
Cutie din Metal Cameră Foto Retro
108.33ron 44.28ron
Figură Decorativă Metal by Homania
329.02ron 263.24ron
Ghirlanda de lemn cu nasture si fluture
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Indicator Deget Vintage Look
84.99ron 43.59ron
Set trei coșuri londra by Homania
416.53ron 354.09ron
Figură Decorativă Broască țestoasă Aur by Homania
151.57ron 121.21ron
Suport din sticla pentru lumanare cu fluture
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Figură Decorativă Buda Gri by Homania
799.83ron 679.88ron

Loading...