allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconDecorarea casei in culori vii folosind tesaturi  

 

Decorarea casei in culori vii folosind tesaturi

 

 

Care credeţi că este cea mai simplă modalitate de a schimba starea de spirit in casa dvs.? Răspunsul, în opinia mea, este destul de simplu: trebuie doar să modificaţi ţesăturile!

Folosind materiale textile colorate, moderne, cu diverse imprimeuri, aveţi posibilitatea să modificaţi perne, covoare, perdele, draperii, etc, aveţi posibilitatea astfel să creaţi un mediu diferit, o noua locuinta.
Tesaturlei vor schimba cu siguranta aspectul general al întreagii case. Aici sunt trei camere similare ca mobilier şi pentru fiecare dintre acestea, designerii au ales palete diferite de ţesături.

 

Zmeură si crem

Aceasta paleta este perfecta pentru femei, foarte potrivita doamnelor romantice. Perdelele, pernele şi covoarele au culoarea zmeuri.  Alte accente decorative au si elemente crem dar si zmeura, in modele si texturi diferite. Aceasta paleta de culori arata deosebit de bine pentru mobilier alb, gri şi fildeş.

decorarea casei folosind tesaturi

 

Culori de vara

Paleta de culori verde si galben, cu un accent de rosu aduce cu siguranta o nota varatica.
Verde si galben pal sunt două culori de bază care se intersectează frumos. Aceasta paleta de culori este ideala pentru combinarea cu mobilier de pin.

schimbari in casa folosind tesaturile

 

Eleganta turcoazului

Eleganţa clasică nu iese din moda. Combinaţia de culori turcoaz moale si ciocolata este una dintre cele mai reputate şi relaxantă. Accesorii în nuanţe bogate face paleta de culori neutre turcoaz, mai vii.A treia culoare care apare la unele elemente ale camerei este o piersică delicata. Aceasta culoare joacă un rol important în adăugarea de confort camerei.

schimbarile interioare cu tesaturi textile


Recomandari de produse:


Loading...