allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconDecorarea casei in stil nautic mediteranean  

 

Decorarea casei in stil nautic mediteranean

 

Atunci cand ne referim la Marea Mediterana, ne gandim imediat la un stil de viata mai relaxat si sanatos, inconjurati de lumina si spatiu deschis, asa ca nu este ciudat faptul ca toate aceste caracteristici doriti sa le regasiti in decorul casei. Iar pentru perioada de vara sau pentru casa de vacantra, stilul mediteranean este ideal. P

entru a realiza acest tip de decor trebuie doar sa urmati cateva sfaturi simple, iar acest stil de decorare este simplitate de forma si minimalism, culori deschise, luminoase, mobilier simplu.

 

Culorile stilului nautic

Culoarea este fundamentul oricarei decor, iar in acest caz, paleta de culori mediteraneene este cu siguranta condusa de alb si albastru al marii, sustinuta de o varietate de tonuri, dar intotdeauna clare, care sa permita cresterea senzatia de spatiu si de a facilita distributia luminii. De asemenea, aplicarea culorilor tinde sa fie mai rustica, nu se folosesc finisaje perfecte, asa ca nu este nimic mai potrivit in decorarea camere decat pereti varuiti in alb pur si simplu, in cel mai adevarat stil mediteranean.

Decorarea casei in stil nautic mediteranean

 

Lumina, lumina si mai multa lumina

Mediterana este renumita pentru a avea o lumina foarte speciala naturala si vibranta, iar acest efect ar trebui sa integreze, de asemenea, toate decoratiunile, care vor contribui la o casa cu deschideri largi, specifice acestui stil. Puteti inlatura pur si simplu perdelele si draperiile, alegand in schimb niste storuri simple, foarte subtiri, din in sau bambus. Oricum, exista mai multe trucuri pentru a obtine lumina naturala intr-o camera, cum ar fi folosirea oglinzilor sau culorilor mentionate anterior.

Stilul mediteranean este foarte conectat cu natura, deci aceste elemente legate de mare si pamant sunt indicate pentru a fi utilizate in acest stil decorativ. Astfel, lemn, sticla, gresie, faianta, marmura, teracota, metal sau materiale textile naturale sunt principalele elemente de care ne putem folosi in obtinerea unui interior decorat in stil nautic.

 

Mobilier

Amintiti-va, mai presus de toate, stilul mediteranean prefera tendintele simple si minimaliste, deci uita despre aglomerarea din casa ta, cu toate elementele de mobilier inutile, astfel incat acestea vor reduce doar spatiul si suprasolicita atmosfera locului. In schimb, alege mobilier cu design simplu si materiale de calitate, cu finisaje simple, cu accente de culoare pe alocuri (in game de albastru, verde, cafeniu).

Decorarea casei in stil nautic

 

Obiecte decorative

Daca vorbim de elemente decorative care merg perfect cu un decor mediteranean, fara indoiala, vom folosi vase mari de lut, teracota, care pot fi utilizate ca vaze pentru a decora colturi, sau pentru a pastra umbrela. Potrivite sunt si cutii de lemn natur folosite pentru depozitare.

Perdele naturale si tesaturile, de asemenea, servesc pentru a da o mult mai libertate, luminozitate, cum ar fi decorarea trecerilor de in diverse zone ale casei, precum si la ferestre. Daca va permit vecinii, renuntati de tot la perdele si lasati soarele sa va lumineze intens casa.

In timp ce plantele, sticla si metalul sunt, de asemenea, utile pentru a da o nota mai personala si placuta la acest stil de decorare, cu foarte putin efort, si o investitie mica, daca incercati, va puteti schimba complet atmosfera din casa, facandu-o mult mai calda si deschisa.

Decorarea casei in stil mediteranean

 

 


Recomandari de produse:

Ghiveci plastic margini dantelate 14cm
livrare 48h
16.00ron 10.00ron
Set 6 pasari vernil de lemn
livrare 48h
20.00ron 13.00ron
Set gaina si iepure de lemn pe bat
livrare 48h
20.00ron 12.00ron
Set miel si iepure de lemn pe bat
livrare 48h
16.00ron 9.00ron
Ghirlanda de lemn floare 32 cm
livrare 48h
32.00ron 19.00ron
Set 2 decoratiuni de lemn cu carlig Fluturi
livrare 48h
35.00ron 23.00ron
Set 2 slapi decor nautic de lemn
livrare 48h
25.00ron 17.00ron
Sticla maro decor 23 cm
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Ghirlanda de lemn fluture 32 cm
livrare 48h
32.00ron 19.00ron
Set 2 decoratiuni de lemn cu carlig Mesaje
livrare 48h
35.00ron 23.00ron
Barca model decor nautic de lemn de agatat
livrare 48h
25.00ron 17.00ron
Ghiveci metal si impletitura model dus
livrare 48h
88.00ron 68.00ron

Loading...