allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconCamere de copiibreadcrumbs arrows iconDecoratiuni camere copii  

 

Decoratiuni camere copii

 

Decoratiuni camere copii - idei pentru organizarea si decorarea spatiului de joaca, de dormit si de facut lectii. Este esential pentru dezvoltarea ulterioara, ca un copil sa aibe camere lui, sa- cultivam de mic independenta si responsabilitatea si de accea incercam sa organizam cat mai eficient spatiul din camera lui. Locul de joaca si depozitat jucarii trebuie bine delimitat, de accea e recomandat sa aibe un dulapior special pentru jucarii, cateva cutii sau ladite in care sa poata depozita jucariile dupa ce termina cu ele. Astfel, ii putem cere sa isi faca singur ordine; va lua o cutie si va strange usor toate lucrurile in acelasi loc.

Decoratiuni camere copii

Decoratiuni camere copii

Alaturi de pat si dulapiorul de jucarii, copilul trebuie sa aibe si o masuta cu scaunele unde sa stea la joaca sau la lectii (la colorat, desenat). Pe cat posibil, masuta ar putea avea sertare ca sa poata fi stranse rapid acolo creioanele colorate si cartile. Pe masura ce copilul creste, renuntam la masuta si cumparam un birou cu scaun ergonomic, potrivit pentru scoala .

Decoratiuni camere fete

Decoratiuni camere fete

Trebuie sa avem in vedere sa lasam suficient spatiu pentru copil sa se joace in voie cu casute de papusi, machete mari de constructii, masini, trenuri, etc. In special daca stam la bloc sau in anotimpul rece, spatiul trebuie sa fie maricel, ca el sa-si poata scoata jucariile si sa se miste usor alaturi de prieteni. Daca e vara, ii putem amenaja un colt special cu masuta si scaunele, umbrela de soare, sezlonguri langa piscina gonflabila si o bancuta cu spatiu de depozitare.

Decoratiuni camere baieti

Decoratiuni camere baieti

E foarte important ca mobilierul ca si jucariile sa fie de foarte buna calitate, chiar daca sunt mai scumpe, ca sa fiti siguri ca evitati accidente nedorite. Nimeni nu-si doreste sa-si vada copilul lovit cand masuta lui se dezmembreaza sau vopseaua se cojeste de pe dulapuri sau jucarii.

 


Recomandari de produse:

Cutie rotunda din metal
livrare 48h
19.00ron 12.00ron
Colier guler Peter Pan din piele naturala rosie cu pandantiv pasare
livrare 48h
65.00ron 20.00ron
Iepuras de Paste bej de lemn
livrare 48h
22.00ron 11.00ron
Ghinde decor de toamna
livrare 48h
14.00ron 8.00ron
Portofel de culoare neagra din piele ecologica
livrare 48h
29.50ron 12.00ron
Set 3 decoratiuni de lemn colorate
livrare 48h
26.00ron 12.00ron
Portofel de culoare turcoaz din piele ecologica
livrare 48h
29.50ron 12.00ron
Set 3 capsuni din pasla pe bat
livrare 48h
8.50ron 4.20ron
Cuier din lemn imprimat cu model retro lavanda
livrare 48h
45.00ron 22.00ron
Colier metalic vintage auriu
livrare 48h
60.00ron 20.00ron
Lalea din pasla cu dantela pe bat
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Colier auriu cu negru
livrare 48h
65.00ron 20.00ron

Loading...