allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni handmadebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni de Paste de facut cu copiii  

 

Decoratiuni de Paste de facut cu copiii

 

Cand se apropie Pastele, parca nu acordam tot atata atentie decorativa ca Craciunului. Poate cu timpul, vom capata mai mare experienta in pregatirea mai din vreme a acestei sarbatori. Iar daca ne alegem cu grija iepurasii, coronitele si ouale colorate pe care intentionam sa le folosim in decor, putem pastra cateva locuri si pentru decoratiunile pregatite de copii.

Pentru ca trebuie sa le ocupam timpul si sa le dezvoltam indemanarea, de ce sa nu le dam ca tema chiar Pastele. Cateva cartoane colorate, imprimate, oua colorate, pasla, ochi mobili, cofraje de oua, pene colorate, pom-pomi, floricele micute artificiale si ata colorata (de crosetat, ca grosime).

Daca priviti cu putina atentie imaginile de mai joi, veti vedea ca dureaza mai mult sa cititi niste explicatii despre cum sa le lucreze copiii, decat sa le faceti de fapt.

Modelele folosite ca sabloane sunt la sfarsitul articolului, decupati, lipiti si decorati apoi insirati pe ata. Cam asta e. Din experienta va spun, inceputul e mai greu si strangerea materialelor. Daca va faceti o cutie de craft si o umpleti in timp cu materiale si pungute cu accesorii, atunci e mai simplu doar sa gasiti acolo ce va trebuie pentru aceste produse handmade.

 

Decoratiuni de Paste de facut cu copiii

 

Mai jos aveti cateva modele foarte simple de decupat si corespondentul imaginii. Dupa ce copiati modelul cu un creion (fara sa apasati) si o hartie subtire pe care o asezati peste ecranul calculatorului, sau dava vreti printati imaginea. Decupati formele si aplicatile peste hartiile colorate sau pasla daca doriti. se poate folosi si carton colorat, imprimat sau chiar ondulat. Puteti face din fiecare varianta pe care o aveti la indemana si obtineti astfel ghirlande mai multe si mai variate.

Suporturile pentru oua A se pot folosi, culcate pe burta si ca inele de servetele si se pot face si pasla mai groasa, de 3 mm pentru a avea tinuta.

Pentru ouale colorate B, daca adaugati o baza dintr-un cerc de carton sau pasla groasa, lipita de fundul oului, acesta poata sta si in picioare, nu doar intr-un castron. Sau daca vreti de ce nu, puteti face gauri cu un ac mai gros sus si jos si treceti o ata groasa prin ou ca obtineti o ghirlanda.

Incurajare: pe masura ce lucrati cu copiii, va vor veni si alte idei de alterare a modelelor, ceea ce este foarte bine!

Modele pentru decoratiuni de Paste de facut cu copiii


Recomandari de produse:

Set fluture si pasare de lemn pe bat
livrare 48h
16.00ron 9.00ron
Set 3 pasari de lemn colorate
livrare 48h
26.00ron 12.00ron
Decor primavara cu pana, floare de piele
livrare 48h
24.00ron 16.00ron
Set gaina si iepure de lemn pe bat roz
livrare 48h
20.00ron 12.00ron
Set 3 capsuni din pasla pe bat
livrare 48h
8.50ron 4.20ron
Colivie de metal decorativa crem
livrare 48h
30.00ron 16.00ron
Set 6 fluturi portocalii cu bat
livrare 48h
20.00ron 13.00ron
Cuib cu oua decor in ghiveci de teracota
livrare 48h
8.00ron 4.00ron
Set 2 decoratiuni de lemn cu carlig Pasari
livrare 48h
35.00ron 23.00ron
Ciuperca din pasla cu dantela pe bat
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Ou portocaliu pe bat pentru Paste
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Tava din lemn cu inscriptia Home
livrare 48h
57.00ron 21.00ron

Decoratiuni preferate

spacer
Decoratiuni de Paste si pri...

spacer
Decorarea mesei de Paste
Decorarea mesei de Paste

spacer
Cos cu oua decorate pentru Paste
Decoreaza cu copiii oua de ...

spacer
Mici decoratiuni cu efecte ...

spacer
Cosulete cadou de Paste
Pregateste singura cosuri c...
Loading...