allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni de sarbatoribreadcrumbs arrows iconDecoratiuni de Pasti în trei stiluri pentru a decora casa asa cum iti place  

 

Decoratiuni de Pasti in trei stiluri

pentru a decora casa asa cum iti place
    Pastele este în linie dreapta, asa ca a venit timpul sa pregatim casa pentru sarbatori si sa o decoram în mod corespunzator. Puteți alege dintre ornamente în diferite stiluri. Atunci când decidem cum vor arata aranjamentele de Pastele, sa ne bazam pe propriile noastre preferințe.

   In decorarea unei case, la fel ca în mobilierul sau, este mai bine sa va urmați gustul. Sugerarea tendințelor temporare nu este cea mai buna metoda, deoarece de obicei duce la nemulțumire. Merita sa stiti ce este la moda sa cunoasteți o gama de posibilitați, dar în cele din urma trebuie sa ne simtim bine despre ceea ce avem acasa. Deci, daca preferați estetica moderna sau decorurile rustice de Pasti, desi nu vor fi o alegere buna în acel moment, urmati-va dorintele. Trebuie sa țineți cont si de designul interior, caruia îi cautam ornamentele. Cel mai bine este sa mențineți unitatea stilistica, atunci decorațiile nu vor domina aranjamentul, ci îl vor completa.


În armonie cu natura

decoreaza de paste in armonie cu natura

Pastele este celebrarea primaverii.

Lumea revine la viața si începe un nou ciclu de sezoane. De aceea avem atât de multe decorațiuni naturale si chiar rustice de Pasti. Ei se prezinta cu grație si fara impresie. Când le selectați, acordați atenție materialelor. Toate materialele plastice sunt excluse. Merita sa pariați pe lemn, de exemplu un ou decorativ si iarba si crengi care apar adesea în coroane de flori de pe usa. De asemenea, trebuie sa va amintiți ca fețele de masa sunt fabricate dintr-o țesatura naturala. În loc de o stuf tipic, puteți încerca sa decorezi cu o stampila în forma de oua, care va atrage cu siguranța atenția oaspeților. Stilul natural necesita, de asemenea, introducerea de motive legate de natura si, în acelasi timp, face parte din simbolismul Pastilor.

 

Puterea culorii

 decoreaza de Paste folosind culori vii

Stilul colorat în designul interior este foarte popular. Multe decorațiuni de Pasti sunt disponibile si în acest spirit. Acestea va vor permite sa creați un aranjament elegant si viu. Cel mai bine este sa alegeți una dintre culori ca predominanta. Ne-am decis ca rosul, galbenul, verdele sau portocaliul sunt intotdeauna preferate. În aceaste nuanțe am gasit iepuri, oua, flori, precum si sfesnice elegante sau farfurii. Pe masa de Pasti, puteți introduce suporturi colorate pentru farfurii. Ele vor arata foarte bine pe fundalul unei fețe de masa de culoare alba ca zapada. Articolele de masa ar trebui sa aiba, de asemenea, motive colorate, gen floricele sau de cu iepurasi, oua.


Pentru o nota moderna

decoreaza de Paste cu o nota moderna

Stilurile moderne în designul interior sunt cele mai des folosite de tinerii care locuiesc în orase mari. Ei nu vor sa renunțe la ea chiar si pentru Paste, din fericire nu trebuie. Selectarea decoratiilor moderne de Pasti se extinde înca. Ele au, de obicei, forme simple si culori nerecunoscute. Argintiu, gri si chiar negru nu le lipsesc. Masa va fi bine prezentata cu o pata de culoare gri, cu un motiv de oua de Paste, precum si suporturi de oua metalice. În locul unui cos impletit, merita sa alegeți un platou plin cu oua colorate de prepelite. În schimb, pentru iubitorii de cafea alegeti o cana cu un iepure grafic intr-o culoare nespecifica.


Recomandari de produse:

Set 2 ciuperci din pasla
livrare 48h
9.00ron 4.50ron
Ou bleu pe bat cu albina si margele
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Set 2 decoratiuni de lemn cu carlig Fluturi
livrare 48h
35.00ron 23.00ron
Lalea din pasla cu dantela pe bat mov
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Ou verde pe bat pentru Paste
livrare 48h
6.00ron 3.00ron
Ghirlanda de lemn cu mesaj Life
livrare 48h
15.00ron 8.00ron
Ghirlanda de lemn Home cu fluture 45 cm
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Tablita decor de lemn 11x7 cm
livrare 48h
25.00ron 16.00ron
Decor de lemn natur floare sau casuta
livrare 48h
8.00ron 5.00ron
Husa capsuna pentru ou
livrare 48h
4.00ron 3.00ron
Colivie de metal decorativa alba
livrare 48h
43.00ron 19.00ron
Coronita decorativa cu lavanda si frunze
livrare 48h
80.00ron 59.00ron

Produse asemanatoare

spacer
Decoratiuni de Paste si primavara usor de facut
Decoratiuni de Paste si pri...

spacer
Decoratiuni de Paste si pri...

spacer
Impaturirea servetelului - iepuras
Impaturirea servetelului - ...

spacer
Cum poti sa vopsesti ouale de Paste natural
Cum poti sa vopsesti ouale ...

spacer
Cornet de piele decor
-33%
16.00ron

spacer
Decor piele naturala cu pas...
-33%
16.00ron

spacer
Husa capsuna pentru ou
-25%
3.00ron

spacer
Farfurie cu model de Paste 1
-37%
25.00ron

spacer
Set 2 platouri stup de albine
-61%
45.00ron

spacer
Iepuras de Paste bej de lemn
-50%
11.00ron

spacer
Decor pe bat colivie de lemn
-50%
3.00ron

spacer
Tava din lemn cu inscriptia...
-63%
21.00ron

spacer
Colivie de metal neagra
-49%
25.00ron
Loading...