allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioare in stilul Provence french country  

 

Decoratiuni interioare in stilul Provence french country

 

Cumpara mobilier din lemn antichizat, pictat cu flori, obiecte de metal si ceramica. Decoreaza cu obiecte rustice de bucatarie, refoloseste si recicleaza. Foloseste decoratiuni vintage, textile de casa cu dungi, flori discrete, tapet elegant in culori deschise.

Podelele ar trebui sa fie de lemn, dusumele cu fisuri si escoriatii, la fel ca la cabana, dar avand in vedere gama larga de parchet laminat, puteti folosi, atata timp cat folositi de culori similare. Pentru bucatarie sau hol alege o piese care seamana cu piatra naturala, travertin sau marmura.

Tavanul, daca doriti, il puteti decora cu grinzi decorative, care sunt capabile sa extinda vizual o camera mica. Grinzile poate fi in culori naturale inchise, culoarea lemnului sau varuite.

Mobilierul vechi sau special invechit, antichizat, va fi foarte util pentru a crea un stil Provence. Pe mobilier ar trebui sa fie vizibile urme care apar atunci cand lemnul este fisurat, semne de uzura, acesta poate fi chiar cioplit. Puteti alege si mobilier de ratan, rachita Daca aveti in casa o canapea 2-3-locuri, cu cotiere, folositi pe langa ea masute de lemn decorate precum si lazi de depozitare din rachita si cosuri mari pentru paturi sau perne.

Decoratiuni in stilul Provence french country.

Decoratiuni in stilul Provence french country, modele de mic mobilier:

1. Comoda Amelia cu 3 usi

2. Masa de cafea din lemn in stil vintage antichizat - 175 lei

3. Dulapior Birds cu 2 rafturi

4. Raft depozitare cu 4 sertare

5. Noptiera din lemn in stil vintage antichizat de culoare alb-crem - 175 lei

6. Dulap Cream cu 12 sertare

7. Dulap cu 16 sertare

Textilele - perdele , cuverturi de pat, paturi si pilote mai ales pot sublinia in interiorul stilul provensal, in cazul in care acestea sunt realizate din materiale usoare, naturale, brodate cu motive florale si cu plante, matlasate sau in tehnica quilt. Fetele de masa si servetele pot fi de dantela, cu broderie sau simple cu mici ornamente, dar facute din bumbac sau in. Unele dintre cele mai populare modele de pe tesaturi si alte elemente de interior sunt florile de lavanda, ramuri de masline, spicele de grau si floarea soarelui. Nu uita dantela delicata sau cu textura in broderie tridimensionale de la pernele decorative care ajuta pentru a crea o atmosfera de confort si sa indemne la odihna.

Decoratiuni interioare in stilul Provence french country

Decoratiuni interioare in stilul Provence french country:

1. Cuier din lemn in stil vintage antichizat

2. Ghiveci de cearamica cu levantica

3. Paravan din lemn pentru camera

4. Fantana artizanala de interior

5. Oglinda si rama foto lucrate din lemn, aspect antichizat - 49 lei

6. Cutie din lemn pentru chei

7. Stropitoare metalica

8. Suport jardiniera din lemn pentru flori

9. Jardiniere din lemn cu levantica

10. Perna decorativa Paris

11. Lenjerie de pat cu flori

12. Covor de lana

Florile ar trebui sa fie nu doar motivele de pe modele de broderie, de pe tesaturi sau pictate pe pereti si decoratiunile din camera. Acestea ar trebui sa fie cu siguranta in vaze si ghivece, pe pervazul ferestrei. Si pentru ca sunt prea scumpe florile cumparate, taieti flori de camp sau cumparati de la piata flori de gradina, pe care apoi in timp le puteti usca si apoi pastra in vaze de cristal, ceramica sau in boluri. Pe pervaz si dulapuri pune diverse ghivece pictate cu violete, trandafiri, lalele si zambile. In loc de vase obisnuite puteti creste plante de apartament in stropitori sau vase de metal poate si in vaze neobisnuite, asemanatoare, de exemplu, unor pantofi sau cizme.

Vezi si  Stilul Provence french country în decoratiunile interioare   si  Stilul decorativ french country

 


Recomandari de produse:


Loading...