allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconDepozitarea hainelor folosind solutii neobisnuite  

 

Depozitarea hainelor folosind solutii neobisnuite

 

Plăci suplimentare în dulap

Majoritatea dulapurilor disponibile în magazine au fost proiectate astfel încât, în piesa destinată suspendării hainei, rafturile să fie situate deasupra umerilor. În cazul în care nu avem haine lungi, rochii și jachete, se poate dovedi că întregul fund al dulapului rămâne nefolosit. Este utilă dezvoltarea acestui spațiu și montarea unui raft suplimentar. Datorită acestui fapt, vom obține un spațiu suplimentar pentru pantofi, cutii sau alte articole.


O cutie de rufe

Lenjeria de corp se depozitează, de obicei, în sertare - într-un dulap sau într-un garderobă. Cu toate acestea, dacă nu avem această opțiune, o modalitate inteligentă de a economisi spațiu este să vă puneți lenjeria de corp într-o cutie mare de depozitare . Acest tip de container poate fi plasat pe partea inferioară a dulapului sau îl puteți acoperi și pune într-un loc diferit, de exemplu pe o bibliotecă. Alegerea modelelor și culorilor cutiilor de depozitare este foarte mare - deci puteți alege un container care să se potrivească cu designul interior. O soluție interesantă în această situație poate fi și un coș de răchită cu un capac.

Depozitarea hainelor folosind solutii neobisnuite

 

Îmbrăcăminte în cameră

Un singur cuier de haine se instalează foarte des chiar la intrarea în apartament. Cuierul pe roți , care arată ca un dulap, devine o soluție din ce în ce mai populară. Acest tip de stand poate fi plasat într-un dormitor sau într-o cameră - acesta va adăuga un caracter avangardist interiorului și va fi, de asemenea, un mod interesant de a stoca haine. Când vine vorba de alegerea standului potrivit, soluțiile noi și interesante de design interior apar sub formă de umerase din lemn sau metal, care sunt disponibile în diferite culori și forme.


Plafonul cuierului

O idee neobișnuită pentru stocarea de haine care a devenit recent populară este suspendarea plafonului . După cum sugerează și numele, este înșurubat pe tavan - așa că nu ocupă spațiu pe podea. Înălțimea cuierului poate fi adaptată la nevoile dvs. Acest tip de soluție va funcționa atât în ​​sală cât și în vestiar sau chiar în dormitor.

solutii pentru depozitarea hainelor

 

Așezați-le sub pat

Unele dintre hainele pe care le avem sunt sezoniere. Jacheta de iarnă este complet inutilă pentru noi în timpul verii - la fel ca o rochie de vară în timpul iernii. În perioadele în care nu folosim aceste haine, merită să le ascundem într-un loc complet diferit. Poate fi o idee bună să le împachetați în cutii și să le puneți sub pat . De obicei, există un spațiu mare care rămâne nefolosit. În acest fel, vom evita excesul de haine în dulap și în același timp vom folosi spațiul liber la maxim.
Având un apartament mic, nu trebuie să fiți condamnați la restricțiile care rezultă din suprafața sa. Soluțiile standard se dovedesc adesea nesatisfăcătoare, deci merită să ne uităm la modalități neobișnuite care pot fi modalități excelente de a economisi spațiu și bani.Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Suport reviste curea neagră by Homania
404.80ron 220.00ron
Cufăr Lemn de cauciuc (91 x 46 x 45 cm) by Craftenwood
1,972.85ron 1,055.00ron
Suport Electric pentru Cravate 360 Hanger
136.51ron 73.00ron
Organizator de Genți și Accesorii Shiny Hanger Glam
87.89ron 47.00ron
Suport pentru Haine - Nogal Colectare by Craftenwood
2,242.13ron 1,199.00ron
Suport de Condimente Adeziv și Divizibil InnovaGoods
54.23ron 29.00ron
Cuier de perete Maro (33 x 30 x 6 cm) by Craftenwood
239.36ron 128.00ron
Organizator de Pantofi Reglabil Shoe Rack InnovaGoods (6 Perechi)
162.69ron 87.00ron
Cuier din lemn in stil vintage antichizat
livrare 48h
99.00ron 55.00ron
Pantofar InnovaGoods (25-30 Perechi)
134.89ron 89.00ron
Cuier de lemn 1 agatatoare fluture
livrare 48h
29.00ron 13.00ron
Cutie Pliabilă pentru Jucării Bus Junior Knows
200.09ron 107.00ron

Loading...