allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconDepozitarea hainelor folosind solutii neobisnuite  

 

Depozitarea hainelor folosind solutii neobisnuite

 

Plăci suplimentare în dulap

Majoritatea dulapurilor disponibile în magazine au fost proiectate astfel încât, în piesa destinată suspendării hainei, rafturile să fie situate deasupra umerilor. În cazul în care nu avem haine lungi, rochii și jachete, se poate dovedi că întregul fund al dulapului rămâne nefolosit. Este utilă dezvoltarea acestui spațiu și montarea unui raft suplimentar. Datorită acestui fapt, vom obține un spațiu suplimentar pentru pantofi, cutii sau alte articole.


O cutie de rufe

Lenjeria de corp se depozitează, de obicei, în sertare - într-un dulap sau într-un garderobă. Cu toate acestea, dacă nu avem această opțiune, o modalitate inteligentă de a economisi spațiu este să vă puneți lenjeria de corp într-o cutie mare de depozitare . Acest tip de container poate fi plasat pe partea inferioară a dulapului sau îl puteți acoperi și pune într-un loc diferit, de exemplu pe o bibliotecă. Alegerea modelelor și culorilor cutiilor de depozitare este foarte mare - deci puteți alege un container care să se potrivească cu designul interior. O soluție interesantă în această situație poate fi și un coș de răchită cu un capac.

Depozitarea hainelor folosind solutii neobisnuite

 

Îmbrăcăminte în cameră

Un singur cuier de haine se instalează foarte des chiar la intrarea în apartament. Cuierul pe roți , care arată ca un dulap, devine o soluție din ce în ce mai populară. Acest tip de stand poate fi plasat într-un dormitor sau într-o cameră - acesta va adăuga un caracter avangardist interiorului și va fi, de asemenea, un mod interesant de a stoca haine. Când vine vorba de alegerea standului potrivit, soluțiile noi și interesante de design interior apar sub formă de umerase din lemn sau metal, care sunt disponibile în diferite culori și forme.


Plafonul cuierului

O idee neobișnuită pentru stocarea de haine care a devenit recent populară este suspendarea plafonului . După cum sugerează și numele, este înșurubat pe tavan - așa că nu ocupă spațiu pe podea. Înălțimea cuierului poate fi adaptată la nevoile dvs. Acest tip de soluție va funcționa atât în ​​sală cât și în vestiar sau chiar în dormitor.

solutii pentru depozitarea hainelor

 

Așezați-le sub pat

Unele dintre hainele pe care le avem sunt sezoniere. Jacheta de iarnă este complet inutilă pentru noi în timpul verii - la fel ca o rochie de vară în timpul iernii. În perioadele în care nu folosim aceste haine, merită să le ascundem într-un loc complet diferit. Poate fi o idee bună să le împachetați în cutii și să le puneți sub pat . De obicei, există un spațiu mare care rămâne nefolosit. În acest fel, vom evita excesul de haine în dulap și în același timp vom folosi spațiul liber la maxim.
Având un apartament mic, nu trebuie să fiți condamnați la restricțiile care rezultă din suprafața sa. Soluțiile standard se dovedesc adesea nesatisfăcătoare, deci merită să ne uităm la modalități neobișnuite care pot fi modalități excelente de a economisi spațiu și bani.Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Suport de umerașe batik - Paradise Colectare by Craftenwood
1,014.19ron 862.04ron
Suport pentru Telecomandă cu Tăviţă Sofabulous
79.01ron 43.59ron
Organizator din Pânză de Agățat (10 compartimente)
93.61ron 38.99ron
Cuier pom cu ceas by Craftenwood
608.24ron 517.04ron
Cuier de lemn pentru chei cu pasari
livrare 48h
40.00ron 29.00ron
Masă Pliantă Multifuncțională Laptray
318.67ron 166.75ron
Husă de Protecție pentru Haine 60 x 135 cm
33.24ron 15.41ron
Cărucior Pliabil Multifuncţional
223.45ron 114.66ron
Cuier lemn model oblon
livrare 48h
230.00ron 115.00ron

Decoratiuni preferate

spacer
Organizator din Pânză de ...
-58%
38.99ron

spacer
Pantofar de Ușă Door Rack...
-45%
188.95ron

spacer
Organizator Pantofi Under B...
-52%
28.75ron

spacer
Stativ pentru Pantofi 50 Sh...
-45%
119.95ron

spacer
Organizator Eșarfe Scarf &...
-50%
42.78ron

spacer
Saci Ambalat Vacuum Compak ...
-59%
22.31ron

spacer
Organizator de Pantofi In &...
-60%
75.67ron

spacer
Umeraș din metal by Crafte...
-15%
526.59ron

spacer
Suport de umerașe batik - ...
-15%
862.04ron

spacer
Cuier Pliabil Mobil pentru ...
-59%
126.16ron

spacer
Suport pentru Haine Alb - F...
-15%
909.88ron

spacer
Organizator din Pânză de ...
-58%
38.99ron

spacer
Sac pentru Păstrarea Haine...
-55%
15.41ron

spacer
Organizator de Perete cu Co...
-46%
61.64ron
Loading...