allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconDormitor in culori calde  

 

Dormitor in culori calde

 

Accesoriile moderne si texturile bogate pot transforma o incapere usor depersonalizata intr-un camin in adevaratul sens al cuvantului.

Tonuri calde

Sunt oare singura care-si doreste cat mai multe clipe libere petrecute acasa, in varful patului, printre perne, cu o revista in mana? Cand aud soneria ceasului in dimninetile calduroase de vara, imi vine sa ma intorc pe cealalta parte si sa o ignor cu desavarsire. Sa dorm pana tarziu ca apoi sa-mi petrec toata ziua in pat, cu laptopul in brate :) Ehh! Ce nu viseaza omu'! Totusi, fantezia mea poate fi transformata in realitate, doar ca mai trebuis sa umblu la calendar un pic mai spre sfarsitul saptamanii. Oricum ar fi, un lucru e sigur: patul este printre elementele principale ale visului meu milenar. Ma rog, nu chiar milenar. Daca stau bine si ma gandesc, el a aparut cam pe vremea cand am inteles ce inseamna imperativul "trebuie sa te duci la scoala!". Fantezia s-a mai rafinat pe ici pe colo, iar simplu dormit din vremea primilor ani de scoala a fost inlocuit de un tolanit sofisticat, care includea cafeua cu lapte si aroma de caramel. Dar sa nu uitam de pat, caci de la el a pornit povestea. De fapt, toata fantezia se infiripa in jurul unui loc intim care sa-ti fie refugiu cald si primitor in zilele cand nu vezi tipenie de om. Si ce loc mai propice poti gasi decat dormitorul?

Trebuie sa te aprovizionezi cu un numar considerabil de perne, neaparat multiplu de patru. Eu una nu prea pot sa-mi imaginez acest rasfat cu doua perne mici si amarate. Lenjeria de pat din bumbac natural suta la suta se ia un loc doi pe lista de care vorbeam.

La locul trei, e comoda de la bunica, reconditionat si pus la indemana ca sa inghesui, la nevoie, tot ce trebuie ascuns de privirile aferente unei vizite inopinante. Locul patru il ocupa, cu fala si pompa, un fotoliu imbracat intr-o husa pe care s-au aplicat trandafiri.

Dormitor-in-tonuri-calde

Dormitor in tonuri calde

Dormitor cu perne multe si tonuri calde

Dormitor cu perne multe si tonuri calde

Comode-reconditionate

Comode-reconditionate

 


Recomandari de produse:


Loading...