allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconPentru plante si gradinabreadcrumbs arrows iconGhivecele pentru ierburi, o decorare practică a bucătăriei  

 

Ghivecele pentru ierburi, o decorare practică a bucătăriei

 

Ierburile proaspete nu reprezintă doar un excelent plus in salate, sandvișuri și alte feluri de mancare, dar și o decorare naturală a bucătăriei. Sunt necesare ghivece pentru cultivarea lor. Iată cele mai interesante modele.

Unde asezam ghivecele

Datorită capacităților mari de adaptare și rezistenței ridicate la boli, ierburile sunt extrem de ușor de crescut. Chiar și cel mai puțin experimentat gradinar se poate descurca. Cu toate acestea, pentru a le oferi condițiile optime pentru dezvoltare, trebuie să le cultivam în vase confortabile. Mulțumită acestora, va fi mai ușor să organizăm colectia de ierburi și să-i acordăm o atenție corespunzătoare. În plus, un vas de flori cu o formă interesantă, plin de plante verzi verzi, este o decorațiune interesantă pentru bucătărie. Il puteți pune pe pervazul ferestrei, pe masă unde mâncati micul dejun sau pe masa de lucru, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână. Un avantaj suplimentar al cultivarii ierburilor este mirosul neobișnuit pe care îl dau frunzelor. Datorită lui, pregătirea felurilor de mâncare și pur și simplu în bucătărie este mult mai plăcută.

Vase de flori clasice pentru interior

Vasele de teracota pentru ierburi, deși sunt încă populare, nu sunt singura propunere disponibilă pe piață. Putem găsi cu ușurință modele de ceramică, sticlă și piatră naturală. Cu toate acestea, cele mai populare sunt fabricate din materiale plastice colorate, în principal datorită prețului scăzut și varietății de modele. Sunt vândute individual sau în seturi aranjate, de exemplu, într-un coș mic cu mâner, pe un raft metalic cu decorațiuni sau unul deasupra celuilalt. Adesea, foarfecele pentru tăierea ierburilor atașate acestora sunt plasate într-un suport special. Interesante sunt, de asemenea, vase echipate cu mânere sau cârlige pentru a le atârna pe balustrade de bucătărie. Producătorii oferă de asemenea seturi de ghivece cu nume de plante specifice și o suprafață de cretă pe care putem scrie ceea ce creștem într-un container dat. Pentru set, putem cumpăra o carcasă specială care seamănă cu un vas, dar nu există găuri de drenaj în bază. Acesta servește ca o caracteristică de securitate - datorită faptului că solul nu se descompune, iar excesul de apă nu se scurge pe pervazul ferestrei - și un accent decorativ suplimentar.

Ghivecele pentru ierburi, o decorare practică a bucătăriei

Vase neobișnuite

Vasele de flori moderne sunt echipate cu soluții practice de udare si fac cresterea plantelor mai plăcuta și mai ușoara. Cele mai interesante sunt modelele cu sistem automat de irigare. Permite udarea de la distanță a plantelor în timpul absenței lungi a membrilor gospodăriei; de asemenea, funcționează bine în condiții de temperatură ridicată atunci când au nevoie de acces permanent la sursa de apă. Metoda de funcționare a acestui sistem este extrem de simplă: recipientul plasat în vas este umplut cu apă și planta îl colectează după cum este necesar. În magazine veți găsi, de asemenea, modele de vase cu un sistem electronic care presează ierburi cu ploaie din găurile plasate în "capac". Nu mai puțin interesante sunt vasele echipate cu o cupolă de sticlă care oferă plante cu temperatura potrivită. Este, de asemenea, de menționat vasul suspendat, în care condimentele noastre aromatice cresc cu susul în jos. Apa este turnată de sus, datorită căreia are un acces mai bun la rădăcini.


Recomandari de produse:

Ghiveci coaja mesteacan 13x12 cm
livrare 48h
27.00ron 17.00ron
Ghiveci coaja mesteacan patrat gri
livrare 48h
35.00ron 23.00ron
Ghiveci coaja mesteacan 24 cm
livrare 48h
49.00ron 35.00ron
Suport metal pentru flori cu fluturi 40 cm
livrare 48h
38.00ron 25.00ron
3 sertare lemn Nature pentru flori
livrare 48h
197.00ron 84.00ron
Ghiveci de metal in suport de lemn cu inimi decupate
livrare 48h
73.00ron 49.00ron
Ghiveci metalic model lavanda 17 cm
livrare 48h
50.00ron 39.00ron
Ghiveci coaja mesteacan 12 cm
livrare 48h
27.00ron 17.00ron
Ghiveci rotund de ceramica cu inima 15 cm
livrare 48h
65.00ron 37.00ron
Ghiveci plastic margini dantelate 12cm
livrare 48h
14.00ron 8.00ron
3 ladite lemn Nature
livrare 48h
240.00ron 99.00ron
Coronita decorativa cu lavanda uscata
livrare 48h
90.00ron 65.00ron

Loading...