allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorare living roombreadcrumbs arrows iconImprimeuri si broderii pentru camera de zi  

 

Imprimeuri si broderii pentru camera de zi

 

Imprimeurile si broderiile cuceresc noi si noi teritorii. Isi intind teritoriul de pe canapea pana pe mobila, s catara pe draperii si invadeaza toate accesoriile. Singurele spatii care nu le fac cu ochiul sunt peretii si podeaua, care raman sobre, asa cum le sta lor cel mai bine.

Fotoliile din odaie au nevoie doar de cateva perne din satin si de o noptiera sau un cufar din metal pentru a fi pregatite pentru concedul lor din Indii. Poti sa iei o colivie de pasari pe care sa o vopsesti in alb si in care sa pastrezi captura ta de cani preferate. Cauta saluri, borcane sau boluri aduse de pe meleaguri exotice. Accesoriile de inspiratie indiana vor aduce la viata o camera clasica. Si o vom pregati pentru vara. O vara dde care iti garantam ca te fei indragosti. Pentru ca vechile tale fotolii sa nu se sperie de drumul lung, lasa-le in compania unui covor cat mai deschis. La suflet... si la culoare. Amintirile se vor simti mai frumoase daca le faci cadou o rama din piele embosata, sidef sau tabla. Noi credem ca merita! Joaca-te cu materialele, texturi , arome. Opteza pentru mobilier din tabla sau vobsit in nuante argintii. Reconditioneaza mobila veche, balcanica, pictand-o cu ajutorul unui sablon decupat din visul tau indian. Orhidee, lumanari parfumate, matasuri cu flori, o multime de culori care vibreaza si se reflecta in sclipirile rafturilor, totul pe un fundal neutru. Si o atmosfera relaxanta care sa iti aduca aminte, indiferent de anotimp, de imbratisarea unei veri indiene.

Balaceala florilor Fa o selectie si alege doar florile care se potrivesc din punc de vedere cromatic cu restul camerei. Apoi lasa-le sa se scalde intr-un bol transparent, cjhiar pe masa din sufragerie. Se vor distra de minune. Perne migratoare Pe canapeaua din living vor navali multe perne calatoare. S-ar putea sa nu mai reusesti sa le dai afara. Dar iti garantam ca nici nu iti vei mai dori asta. Perne din matase imprimata, perne cu broderii, perne cu flori sau perne peticite, le vei da tuturor viza pe vita. Umbre si lumini Ca sa nu se ciondaneasca toata ziua cu razele soarelui, tine draperia in frau cu ajutorul unui maner de dulap si al unei funii. Vopseste chiar tu manerul in culori asortate. Se va transforma intr-un detaliu care va fi trecut cu vederea.

Imprimeuri si broderii pentru camera de zi

perne decorative imprimate, brodate cu flori Imprimeuri si broderii decorative camera de zi Imprimeuri si broderii in perne decorative living room

 


Recomandari de produse:


Loading...