allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconLenjerie de pat eleganta  

 

Lenjeria de pat eleganta

 

Lenjeria de pat eleganta are un scop decorativ foarte pronuntat ea fiind aleasa in functie de stilul decorativ al dormitorului dar si de personalitatea locuitorilor casei. Culorile unei lenjerii de pat vor fi intotdeauna vibrante, imprimeurile elaborate, cu modele stilizate, baroc, contemporane sau modele urbane, florale, portrete, etc. Calitatea materialul va fi mereu impecabila, ce nu iese la spalat, nu se estompeaza si nu isi pierde stralucirea in timp. Mai jos sunt doar cateva modele.

Asa cum vedem mereu in pozele producatorilor de lenjerie de pat, nu mai avem nevoie de cuverturi pentru pat, cand lenjeria are modele exceptionale imprimate. Efectul stilistic este impresionant. Parca ai vrea sa stai toata ziua in pragul usii si sa-ti privesti patul. Iar cu cat camera in care dormi este mai primitoare, cu atat te odihnesti mai bine.

Poti folosi anumite modele de lenjerie de pat in functie de anotimp, alegand, spre exemplu, lenjerii in culori calde, puterice in anotimpul rece iar cele in culori mai inchise, reci in plina vara. Astfel, vei avea senzatia ca ai redecorat dormitorul. Poti combina, de asemenea, fete de perna si cearceafuri de modele diferite, alcatuind contraste intre culori.

Modelele luminoase, deschise la culoare au aer varatic, feminin, optimist, modelele in culori mai inchise, cu motive baroc sunt clasice, eleganta lor copleseste. Ca sa pastrezi cat mai mult in buna stare lenjeriile de pat elegante, trebuie sa la speli respectand instructiunile si sa le rotesti des. Un truc pe care il poti folosi, este sa asezi mereu lenjeria proaspat spalata in ultima pozitie. Deci vei lua mereu o alta lenjerie la purtat si ea se va pastra in conditii excelente multa vreme.

 

 


Recomandari de produse:


Loading...