allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorare living roombreadcrumbs arrows iconMasuta de cafea, forme si caracteristici  

 

Masuta de cafea, forme si caracteristici

 

Cand cautati o masuta de cafea este bine sa determinati mai intai forma care se potriveste cel mai bine cu spatiul dvs. Daca aveti o canapea lunga, se poate sa aveti nevoie de o masuta dreptunghiulara si asta ca sa se poata ajunge usor la masa din orice parte a canapelei. Daca aveti copii care zburda veseli prin camera e recomandat sa alegeti o masa ovala sau rotunda pentru ca acestia sa nu se raneasca in colturi. Apoi mai trebuie sa aveti in vedere spatiile de depozitare, stilul, culoarea, marimea. Indiferent ce forma veti alege, se va gasi o masa de cafea care sa va satisfaca nevoile.

 

Masuta de cafea dreptunghiulara

 

Este cea mai intalnita in sufrageriile noastre, potrivindu-se cel mai bine cu stilul mobilei si cu marimea camerelor. Bineinteles ca masuta poate fi mai lunga sau mai scurta, in functie de canapea.

Masuta de cafea dreptunghiulara

 

Forma rotunda

 

O forma rotunda merge foarte bine cu o sofa mica sau cu scaune ori fotolii mici in jur. Canapeaua lunga face ca o masa rotunda sa para mica. Poate avea 3 sau 4 picioare dar multe au un singur picior mare, gen piedestal. Acesta din urma da posibiliatea ca lumea sa se stranga in jurul mesei pentru o cafea, conversatie sau jocuri. Mai exista un tip din ce in ce mai folosit, acela cu baza intreaga pana jos, ca o toba.

Masuta cafea rotunda

 

Forma patrata

 

Ca si cea rotunda, forma patrata e mai potrivita pentru un aranjament de fotolii sau scaune pe o suprafata mica. Variante ar fi 2 fotolii mici si unscaun sau o canapea de 2 locuri si 2 fotolii. Nu trebuie sa ajezati scaune pe toate laturile pentru ca se ingradeste accesul.

Masuta de cafea patrata

 

Forma ovala

 

Aceasta se potriveste ca si cea rotunda, pentru sofa  mica. Exista si varianta in care folositi 2 canapele de cate 2 locuri asezate fata in fata (cu masuta intre ele).

Masuta de cafea ovala

 

Cufarul

 

Masuta gen cufar e tot mai intalnita in camerele decorate in stil retro vintage, aceasta fiind preferata nu doar pentru efectul decorativ dar mai ales pentru spatiul mare de depozitare pe care il ofera. Poate fi din lemn antichizat sau nu, imbracat in panza si cu elemente decorative specifice. Poate avea chiar manere pentru o deplasare usoara si chiar rotile.

Cufar masuta de cafea

 

 


Recomandari de produse:

Colivie de metal alba pentru lumanare sau flori
livrare 48h
43.00ron 23.00ron
Ghirlanda de lemn cu mesaj Life
livrare 48h
15.00ron 8.00ron
Decor de lemn natur floare sau casuta
livrare 48h
8.00ron 5.00ron
Decor de lemn natur floare sau fluture roz
livrare 48h
11.00ron 7.00ron
Set decorativ din lemn 2 vaze
livrare 48h
99.00ron 45.00ron
Ghirlanda de lemn vintage alb
livrare 48h
20.00ron 14.00ron
Ghirlanda de lemn Home cu floare 45 cm
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Suport din sticla pentru lumanare cu fluture
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Tablita decor de lemn cu stropitoare
livrare 48h
25.00ron 16.00ron
Decor de lemn floare in stropitoare
livrare 48h
15.00ron 8.00ron
Decor de lemn natur floare sau fluture
livrare 48h
8.00ron 5.00ron
Ghirlanda de lemn cu inimi roz albe argintii
livrare 48h
30.00ron 19.00ron

Loading...