allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconModele de perdele pe care le poti face singura  

 

Modele de perdele pe care le poti face singura


Alegerea unei perdele perfecte poate fi un lucru dificil cand se cauta obtinerea potrivirii culorii si texturii cu decorul camerei. Iar sa te incadrezi si intr-un buget este si mai suparator. O casa aranjata modern este mai usor de decorat pentru ca ofera o varietate de posibilitati de culori, texturi si imprimeuri pentru perdele.

La fel se pune problema si in privinta jaluzelelor. In functie de buget, ai de ales intre plastic, aluminiu, lemn, textil si o varietate de culori.

Modelele de perdele pe care le poti face singura pot fi inspirate din cele mai recente colectii, alegant aceleasi materiale, aceleasi imprimeuri sau asemanatoare. Inainte de a va decide asupra ideii, imaginati-va cum s-ar potrivi perdeaua cu decorul casei si cum va sta la fereastra. Conteaza, de asemenea si cum utilizati perdeaua, cat de des si in ce fel (o trageti, o agatati). Veti atunci daca alegeti un model sofisticat de prindere. La bucatarie si  in camera copilului puteti alege perdele cu modele simple, usor de manevrat, usor de spalat si de pus la loc.

modele de perdele pe care le poti face singura

In sufragerie si in dormitorul matrimonial, puteti alege modele mai pretentioase prin textura si imprimeu. Puteti face mai multe incretituri si falduri, puteti atasa volane, ciucuri, margele sau alte decoratiuni. Se poate improviza, imitand un anume look dar cautand metode mai ieftine si mai la indemana de realizare. Se pot folosi saluri lungi prinse cu clame, decorate cu margele usoare sau floricele. De ce nu sa suprapuneti materiale in culori diferite (bumbac foarte subtire pentru opacitate, voal transparent) pentru efecte cromatice. Panglicile pretioase de dantela, catifea sau satin pot transforma radical aspectul monoton al unei perdele.

modele de perdele usor de facut

La bucatarie puteti merge pe ideea unei perdele de cafenea, pe jumatate de geam. asa veti avea si lumina dar si perdea. Puteti folosi de la servete de bucatarie cu modele din natura sau gastronomice, la materiale simple de in, bumbac, decorate cu ciucurasi, aplicatii textile sau pe care puteti picta diverse flori, fructe, animale.


Recomandari de produse:


Loading...