allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorarea dormitoruluibreadcrumbs arrows iconPleduri si cuverturi pentru pat  

 

Pleduri si cuverturi pentru pat

 

Pleduri si cuverturi pentru pat, modele clasice sau moderne. Alaturi de perdele si draperii, cuverturile si pledurile de pat joaca un rol foarte important in decorarea doritorului. De fapt, un dublu rol, prin aceea ca au un pronuntat caracter decorativ dar si scop organizatoric pentru ca pot ascunde usor dezordinea din pat. Pijamalele aruncate si patul nefacut devin istorie daca tragem deasupra o cuvertura care sa acopere dezastrul matinal. Stiu ca toti suntem invatati sa fim ordonati dar traim in realitate o cursa acerba cu timpul. Pentru camerele de tineret recomandate sunt pledurile de pat imprimate cu motive urbane, simboluri citadine, chipuri celebre, steaguri, citate, lucruri ce fac parte din viata tinerilor. Simboluri ca Audrey Hepburn, Marilyn MonroeParis, steagul UK sau USA fac parte din colectiile de cuverturi si pleduri pentru dormitorul tinerilor. Mai jos vedeti cateva modele de pleduri si cuverturi de pat. Preturile sunt de la 59 de lei. 

 

Pleduri si cuverturi pentru dormitor

Pentru dormitoarele clasice, traditionale se recomanda cuverturi mari, generoase, matlasate, din tesaturi pretioase cu imprimeuri geometrice, simple, baroc sau florale, in functie de aspectul camerei. Cuverturile vor fi insotite intotdeauna de perne decorative imbracate cu acelasi material ca si cuvertura. Puteti alege culori puternice, in contrast cu dormitorul daca vreti  mai multa personalitate pentru camera. Daca doriti un aspect mai clasic, mai rafinat, alegeti  culori si imprimeuri calde, in nuantele lenjeriei de pat, draperiilor si peretilor.

Pleduri si cuverturi clasice pentru dormitor

 Puteti vedea si cumpara toate Modelele de Cuverturi.

 


Recomandari de produse:


Loading...