allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconStilul decorativ french country  

 

Stilul decorativ french country

 

Ati fost vreodata in Franta? Da, nu? Daca da, probabil ca stiti despre stilul decorativ french country sau rustic francez. Daca nu, ati vazut, probabil, un film care a reflectat un decor rustic francez intr-un fel. Desi exista multe elemente care contribuie la stilul francez rustic de decorare, aspectul care rezulta este intotdeauna rustic, vintage si primitor.Acest stil nu se potriveste foarte bine doar in casele de tara, dar si caselor elegante de oras, cu arhitectura clasica.

 Stilul decorativ french country

Stilul de decorare rustic francez ofera o senzatie de caldura reflectata in mobilierul rustic pictat, care este adesea folosit. Culorile amintesc de rural francez si includ culori vibrante de galben, auriu, rosu, albastru, verde si rugina alatuir de baza formata din alb si bej. 

 Decoratiuni french country

Principalul lucru de retinut pentru stilul decorativ french country este ca nu exista reguli stricte de decorare. Sunteti liberi sa amestecati si sa potriviti elemente din stiluri diferite. Atata timp cat va place si va simtiti confortabil, relaxat, asta e tot ce conteaza.

Mobilier french country

 Materialele naturale sunt utilizate in seminee piatra sau caramida si dusumele din lemn. Sunt prezente grinzile de lemn decorative, tesaturi cu flori sau elemente vintage, elemente decorative de lemn pe pereti, mobilier, ceasuri si decoratiuni  de metal pentru perete. Accesoriile includ cocosi, ceramica, vase de cupru, fier forjat, cosuri de sarma si fete de masa colorate.

 Ceasuri french country

Tablouri decoratiuni perete french country

Vezi si Decoratiuni interioare in stilul Provence french country, Stilul Provence french country în decoratiunile interioare


Recomandari de produse:


Loading...