allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconStilul Provence french country �n decoratiunile interioare  

 

Stilul Provence french country în decoratiunile interioare

 

In partea de sud-est a Frantei este un loc unde visele sunt realitate pentru aproape fiecare dintre noi. Pe de o parte - Alpii maiestuosi, pe de alta parte - raul Rhone, cu iesire la Marea Mediterana. Si ce fel de peisaj! Imaginati-va campurile de lavanda, fermele de flori, dealuri argintii, plantatii de smarald cu maslini, podgorii nesfarsite, sate pitoresti ... Frumusetea acestui loc inspira poetii si artisti, turistii se pot lauda cu sute de fotografii frumoase. Si nu e de mirare, din moment ce vorbim despre Provence.

Dar astazi nu vom vorbi despre lucrurile din acest colt de Franta – Provence. Vom vorbi despre modul in care stilul de interior este iubit de designeri si orasenii obisnuiti deopotriva. Daca vrei sa traiesti intr-o atmosfera calda, eleganta si confortabila, daca va plac culori pastelate, culori moi, materiale naturale, fete de masa albe, mobilierul vintage, stilul de Provence pentru casa ta este ceea ce cauti.

Stilul Provence french country în decoratiuni interioare

Stilul Provence french country in decoratiuni interioare - culorile folosite sunt foarte deschise, alb, ivoriu, bej, mobila este din lemn antichizata sau pictata dar se pot utiliza si culori regasite in natura specifica zonei - movul levanticai, albastrul turcoaz al marii si cerului, olivul maslinelor.

Deci, cum sa reproducem in apartamentul nostru o zona atat de frumoasa? Peretii, tavanul si podeaua, interiorul in stil de Provence dicteaza finisaje speciale ale peretilor. Ele vor fi in armonie numai cu accesorii metalice si decoratiuni vintage. In primul rand, culoarea dorita este cea a luminii, de obicei galben sau lavanda, dar poate fi de masline, bej, ocru, portocaliu, maro. Iin al doilea rand, nu trebuie sa apara sentimentul ca peretii sunt tencuiti perfect;. in cazul in care o astfel de tencuiala decorativa nu ti se potriveste, indiferent de motiv, alege tapet similar. Va arata destul de bine pe ziduri tapet ca tesatura sau cu un mic model floral.

Daca doriti sa gasiti obiecte decorative care pot decora interiorul intr-un mod original si pentru a nu cheltui o multime de bani, duceti-va la pietele de vechituri , unde se vand obiecte vechi. Si, in sfarsit - cateva cuvinte despre aromele de Provence: folositi saculeti sau plicuri, atarnate sau raspandite in intreaga camera care vor contribui la consolidarea atmosferei creata. Este, in primul rand, mirosul de lavanda, trandafir, citrice, iarba si lemn. Nu uitati impletiturile naturale ca ratanul, rachita, etc sub forma de cosuri mari sau mici de depozitare, mese si fotolii pentru terasa dar si pentru interior.

Stilul Provence french country în decoratiuni

Stilul Provence french country în decoratiuni este o impletire ale elementelor rustice cu eleganta vintage, specifica satelor franceze din zona dar este deosebit de apreciat si reprodus in vremurile moderne.

Vezi si Stilul decorativ french country, Decoratiuni interioare in stilul Provence french country


Recomandari de produse:

Colivie de metal decorativa alba
livrare 48h
43.00ron 19.00ron
Colivie de metal alba pentru lumanare sau flori
livrare 48h
43.00ron 23.00ron
Ghirlanda de lemn Home cu fluture 45 cm
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Suport de sticla pentru lumanare cu fluture
livrare 48h
28.00ron 17.00ron
Ghirlanda de lemn cu mesaj Life
livrare 48h
15.00ron 8.00ron
Decor de lemn natur floare sau casuta
livrare 48h
8.00ron 5.00ron
Decor inima de lemn de agatat
livrare 48h
12.00ron 7.00ron
Set decorativ din lemn 2 vaze
livrare 48h
99.00ron 45.00ron
Colivie de metal neagra
livrare 48h
49.00ron 25.00ron
Colivie de metal decorativa crem
livrare 48h
30.00ron 16.00ron
Ghirlanda de lemn Home cu floare 45 cm
livrare 48h
30.00ron 19.00ron
Suport din sticla pentru lumanare cu fluture
livrare 48h
28.00ron 17.00ron

Loading...