allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconOrganizare bucatariebreadcrumbs arrows iconStilul retro in bucatarie  

 

Stilul retro in bucatarie

 

Daca v-ati saturat de stilul comun al bucatariilor tip, cu mobilier din pal ce poate fi gasit la orice vecin, e timpul sa faceti o schimbare. Oferiti personalitate bucatariei, asa cum faceti si in restul camerelor. Stilul retro e foarte apreciat in ultima vreme pentru ca ofera fiecaruia posibilitatea sa aplice o nota personala puternica.

 

 Culori retro in bucatarie

Culorile folosite pentru acest tip de decor sunt pasteluri dar, de asemenea, culori vibrante au locul lor. Deci, mergeti mai departe si combina unele dintre urmatoarele culori: portocaliu, maro, albastru, verde, crem. Pentru rame de ferestre faceti o combinatie de ivoriu si maro, au un aspect vintage, fara prea mult efort. Folositi perdelute si fete de masa in aceste culori, cu imprimeuri retro (geometrice, flori, reclame scrisuri). Puteti alege decoratiuni si accesorii de bucatarie retro care sa se potriveasca bucatariei dvs. retro:

Stilul retro in bucatarie

 

Mobilier retro

Mobila de bucatarie nu trebuie sa fie foarte simpla. Dulapurile sunt decorate cu baghete de diferite grosimi, in special pe usi, iar manerele sun mai mari si mai ornamentale. Puteti vopsi dulapurile integral intr-o culoare, dar puteti colora doar usil, asortat la dulapuri iar ornamentele sale vopsiti in culori de efect. Producatorii de electrocasnice se aliniaza si acestui stil si va ofera frigider, aragaz, masina de spalat vase sau rufe cu aspect retro si chiar colorate. O nota speciala va poate da nivelul de iluminare. Pentru a face acest lucru, puteti folosi un pendul cu abajur mare colorat dar si surse de lumina integrate in dulapuri.

Decoratiuni retro in bucatarie

 

Ornamente retro

Aici puteti improviza cat doriti. Folositi tablouri si ceasuri din lemn sau metal cu reclame vechi, peisaje si oameni din epoci trecute. Decorati cu borcane si cutii de depozitare cu imprimeuri retro, rasnite de cafea, vase de metal si ceramica vintage. Puteti aseza fructe pe masa, in aranjament simplu in cosuri din metal vechi, ce amintesc de casa bunicii. Puteti completa decorul cu obiecte vechi, gen sticle de lapte sau Coca Cola in suporturi de metal sau lemn, sifoane si damigene micute, cosuri impletite pentru depozitare, etc.

Decoratiuni retro

 

 


Recomandari de produse:


Decoratiuni preferate

spacer
Protectie de Masa Disco
-48%
5.64ron

spacer
Forma din Silicon pentru To...
-56%
37.00ron

spacer
Set pentru Copt Retro (4 pi...
-56%
39.00ron
Loading...