allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconTe-ai gandit ca poti decora cu valize decorative?  

 

Te-ai gandit ca poti decora cu valize decorative?

 

Si da, ne referim chiar la geamantane folosite in scop decorativ. Poti refolosi valizele vechi de piele sintetica sau chiar de lemn folosindu-le pe post de masute, rafturi, cutii de depozitare.

La fel ca si n moda, curentul retro vintage este foarte prezent si apreciat in decoratiunile interioare, datorita unicitatii si notei personale deosebite pe care le ofera. Daca vrei un interior care chiar sa-ti spuna povestea, sa arate ceva din sufletul tau, atunci cu siguranta vei fugi de liniile simple si minimaliste ale decorarii moderne. Ce poate fi mai frumos decat aducerea unei bucati de istorie, poate chiar a familiei tale daca ai noroc sa mai ai valize de la bunici. Daca nu mai ai, exista targuri de vechituri unde poate ai noroc sa gasesti cate ceva. Uite cateva moduri in care le poti folosi, pe post de mobila:

- daca ai mai multe valize de acelasi tip dar marimi diferite le pui una peste alta si le folosesti in loc de noptiera sau dulap comoda. In ele depozitezi orice iti trece prin cap, ffind la adapost de praf.

- o alta varianta foarte interesanta si usor de realizat este inlocuirea sertarelor unui dulap cu valize. Daca nu sunt suficient de mari, completeaza cu cosuri sau decoratiuni.

Valize vechi pe post de mobila

Daca ai mai multa indemanare si iri place sa reciclezi si sa refolosesti lucruri vechi, poti incerca sa face rafturi sau mini baruri:

 

Poti cumpara online valize stil retro pentru decorare sau depozitare.

 Pentru ca sunt foarte apreciate, exista o mare varietate de cutii de depozitare tip valiza, decorate cu fel de fel de modele, de la flori, imagini cu orase, personaje celebre, mesaje, etc.

valize decorative

Cutie decorativa in forma valiza mica - de la 79 lei, marimi diferite

valize decorative pentru depozitare

Cutie decorativa in forma de valiza mica Paris - de la 79 lei, 3 marimi diferite

Cutie decorativa mare Vintage Travel - 109 lei.

Aceste modele amintesc de cutiile de palarii, farduri si bijuterii din anii 20 si 30.

valize decorative retro

Valize decorative retro cu cele mai semnificative figuri celebre din lifestyle:

Cutie decorativa de bijuterii M Marilyn Monroe- 81 lei

Cutie in forma de valiza mare Audrey Hepburn- 124 lei


Recomandari de produse:

Suport inele in forma de fotoliu
livrare 48h
58.00ron 23.00ron
Pantof din lemn invelit in material textil
livrare 48h
60.00ron 24.00ron

Loading...