allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconTermeni si conditii  
Termeni si conditii

 www.allstyle.ro este proprietatea SC Allstyle Home Decor srl, CUI 23321522, J40/2878/2008, C-tin Brancusi nr. 1, Bucuresti

Termeni si conditii
Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:
- Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice
- Legea comertului electronic - 365/2002
- Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Ordonanta 34/2014.

- GDPR - legea nr. 679/2016Returnarea produselor
Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Conditia este ca produsele sa nu fie folosite, sa fie returnate prin aceeasi modalitate de transport si sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate (etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 14 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar (trimiteti un email la office @ allstyle.ro cu numele si contul bancar). Cheltuielile de returnare (inclusiv cele pentru returnarea banilor) vor fi suportate de client. Atentie: nu primim colete cu ramburs! In cazul unei comenzi care a beneficiat de livrare gratuita si este returnata, costul transportului va fi retinut la rambursarea banilor.

www.allstyle.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in istoricul comenzilor livrari neridicate.

Confidentialitate

  Colectam și prelucram doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul www.allstyle.ro. Prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine:

  • Nume si prenume;
  • Adresa de e-mail;
  • Adresa de livrare;
  • Numarul de telefon;
  • Informatii despre produsele achizitionate;

  Toate informatiile furnizate de dvs. vor ramane strict confidentiale si nu vor fi vandute, sau dezvaluite tertilor. Acestea vor fi folosite doar in scopul realizarii actului comercial dintre allstyle.ro si clientii sai, al comunicarii cu acestia, al informarii acestora cu privire la functionarea siteului, a transmiterii de oferte allstyle.ro. Partenerii nu au si nu vor avea acces la baza de date ale clientilor sau abonatilor la newsletter. Va puteti dezabona de la newsletter oricand apasand pe linkul din partea de jos emailului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, trimiteti un email la [email protected]

Promotii si discounturi
  Pe site-ul nostru veti gasi periodic promotii si discounturi pentru unul sau mai multe produse. Odata cu devenirea de membru allstyle.ro veti primi newsletteruri cu discounturi si promotii ale produselor noastre (va puteti dezabona oricand apasand pe linkul din partea de jos emailului) In cazul in care in cos veti avea produse care au mai multe promotii sau discounturi, se va aplica un singur discount sau o singura promotie pe care o puteti alege. In cazul in care sunteti in posesia unui cupon de reducere (primit pe email sau luat de pe un site partener) acestea va avea prioritate la calcul in fata altor promotii sau discounturi. Deci, daca folositi cuponul, pierdeti celelalte eventuale reduceri ale produselor alese. Sfatul nostru este sa folositi cuponul la produse ce nu contin reduceri sau promotii. Cuponul se aplica numai produselor vandute in cadrul magazinului allstyle.ro nu si produselor partenere. Produsele primite cadou de la allstyle.ro nu se pot schimba (contra altor produse sau valorii lor in bani) sau returna  sub nici o forma.

  Culorile produselor de pe siteul www.allstyle.ro pot diferi usor fata de cele reale din cauza modalitatii diferite de interpretare a culorilor specifice fiecarui calculator. De asemenea, descrierea texturilor, aspectului exterior si a nuantelor si combinatiilor acestora, devine subiectiva atat la prezentare facuta de catre noi, cat si la vizionarea facuta de catre clienti. Din pacate lumea virtuala este doar o lume virtuala si lasa loc mai mult imaginatiei. Intretinerea obiectelor unicat, lucrate manual cat si cele unde se specifica decorative, se face cu delicatete folosind o carpa moale si uscata, rareori, si numai daca e cazul, usor umeda. Produsele lucrate din plante uscate se pot deteriora usor la contact fizic si trebuie tratate cu grija. In general obiectele decorative trebuie ferite de apa, vant sau expunerea la soare si inghet, utilizandu-se numai in interior.

Citeste si - Cum cumpar

Loading...