allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecoratiuni interioarebreadcrumbs arrows iconVaze unice cu forme originale  

 

Vaze unice cu forme originale

 

Florile inseamna delicatete, frumusete si prospetime. Ce poate fi mai potrivit in decorarea casei? Daca florile sunt considerate elemente decorative care dau viata oricarui interior, atunci sa fiti siguri ca le puneti in valoare cum trebuie. Florile in sine nu sunt subiect pentru trenduri decorative ce variaza de la clasic la modern, ele au fost si sunt cel mai dragut mod de decorarea unei case si aduc spirit irezistibil natural ce incanta total.

Si pentru ca florile nu se schimba ca forma, atunci sa schimbam vazele in functie de stilul decorativ si de personalitate noastra. Vazele care subliniaza frumusetea florilor sunt accesorii decorative indispensabile care nu pot lipsi din nicio casa, fie traditionala, clasica sau contemporana. Daca sunteti in cautare de idei pentru alegerea unei vaze cu model sau forma unica, originala pentru interiorul vostru modern sau minimalist, aici veti gasi cateva idei care sa va inspire. Colectia interesanta de mai jos cuprinde cele mai inovatite modele ce va pot garanta obtinerea unui aspect unic al casei voastre contemporane.

vaze-unice-originale

Daca sunteti in cautarea unui stil decorativ urban, veti gasi fermecatoare vazele care iau forma  unor cladiri contemporane, foarte originale si foarte atractive. Pentru un stil modern si mai subtil, o alegere potrivita ar fi o vaza neagra formata din tuburi ce par de cauciuc indoite pentru a forma silueta unei vaze.

Vaze-unice-cu-forme-originale

Si de ce sa nu ingrijim si vazele iarna? O frumoasa husa tricotata ce imbraca vazele se va potrivi perfect indecor hibernal. Iar daca vremea becurilor cu incandescenta a trecut, atunci sa le pastram in memrie altfel; chiar exista o mare varietate de vaze cu forma de bec. Efectul este spectaculos si original. Pentru un decor minimalist, alegeti vaze cu linii simple, cu design geometric care sa se potriveasca mobilei cu linii drepte, curate. De mare elect sunt vazele de forma unui cap de om, din ceramica, cu mai multe gauri in care puneti florile. Efectul va fi extraordinar – o vaza va arata ca un cap cu o caciula de flori sau o coronita daca puneti flori doar pe margini.

Vaze-cu-forme-unice

Vaze-cu-forme-originale

Modele de vaze sunt multe dar daca sunteti in cautare de unicitate, originalitate, atunci forma va fi mai importanta decat rolul functional.Adauga comentariu

*
*
*

  Amesteca

Introdu codul de mai sus:

Recomandari de produse:

Vază Geam (22 x 16 x 25 cm) - Pure Crystal Deco Colectare by Homania
574.08ron 299.00ron
Decorațiune pentru Centrul Mesei Gri (39 x 10 cm) - Crystal Colours Kitchen Colectare by Homania
194.67ron 103.00ron
Vaze ceramice turcoaz by Homania
99.84ron 52.00ron
Farfurie Decorativă Sticlă reciclată - Crystal Colours Deco Colectare by Bravissima Kitchen
115.20ron 60.00ron
Vază (20 x 20 x 90 cm) - Pure Crystal Deco Colectare by Homania
990.36ron 524.00ron
Vază Ceramică Argintiu Gri - Serious Line Colectare by Homania
424.80ron 240.00ron
Vază Sticlă Chihlimbar - Crystal Colours Deco Colectare by Homania
330.24ron 172.00ron
Vază Ceramică Auriu* - Queen Deco Colectare by Homania
214.50ron 150.00ron
Recycled Glass Centerpiece - Crystal Colours Deco Colectare by Homania
153.60ron 80.00ron
Vază Gri - Ellegance Colectare by Homania
595.20ron 310.00ron
Decorațiune pentru Centrul Mesei Argintiu Negru - New York Colectare by Homania
364.80ron 190.00ron
Vază (20 x 20 x 67 cm) - Pure Crystal Deco Colectare by Homania
791.91ron 419.00ron

Loading...