allstyle.ro
empty cart icon    Cos gol

cart arrow icon Logare cart arrow icon Inregistrare
   
Homebreadcrumbs arrows iconInspiratiebreadcrumbs arrows iconDecorare living roombreadcrumbs arrows iconVedetele preferate in camera ta  

 

        Vedetele preferate in camera ta

 

         Vedetele preferate in camera ta. Cum e posibil? Prin decoratiunile interioare ce folosesc imaginea celebritatilor in finisarea obiectelor decorative. De la tablourile sau fotografiile cu actorii si cantaretii preferati, pana la chipurile stilizate ale acestora, prezente sub forma de stickere de perete, putem gasi azi o serie larga de obiecte decorative cu vedeta preferata.

           Ajunsa peste timp imagine sex simbol, Marilyn Monroe este prezenta acum poate mai mult ca oricand, cand chipul ei este in tablouri, cutii, obiecte de ceramica, etc.

Decoratiuni Marilyn Monroe

         Cutia de bijuterii in 3 dimensiuni diferite este in stil retro, alb-negru, are chipul actritei si fragmente ziar imprimate si este nu doar practica dar si foarte chic. Pentru masa, puteti alege vesela, scrumiere sau suporturi de pahare cu chipul actritei.

           Un alt simbol peste timp, dar de aceasta data, al simtului estetic si stilului desavarsit, este Audrey Hepburn, care este nelipsita din colectiile de decoratiuni. Fie ca e vorba de abtibilduri de perete, tablori, lenjerii de pat sau ctii decorative pentru bijuterii, gama e larga si iata cateva idei:

Decoratiuni Audrey Hepburn

           Un tablou de dimensiuni mari in alb-negru este retro chic si se potriveste intr-un interior modern, tineresc. Nu e de neglijat nici dormitorul, care se poate decora cu o lenjerie de pat de calitate, cu un model deosebit, in cazul acesta cu imaginea lui Audrey Hepburn in diverse ipostaze, in taieturi din presa.

Decoratiuni cu Audrey Hepburn

            Bineinteles ca puteti alege orice alta personalitate, vedeta va place. In functie de preferinte sau de stilul decorativ al casei, puteti opta pentru afise mari pentru living room cu Elvis sau stickere de pereti cu cantareti celebri.

Decoratiuni stickere perete

          Stikerele de peretele ofera avantajul ca pot fi date jos cand nu le mai dorim sau pot fi relocate in functie de ce schimbari mai faceti in casa.

 

 


Recomandari de produse:

Tablouri 20x20 - bej
livrare 48h
35.00ron 13.00ron
Tablouri trandafir
livrare 48h
60.00ron 27.00ron
Cuier din metal alb pentru perete
livrare 48h
60.00ron 28.00ron
Tablouri 20x20 - lila
livrare 48h
35.00ron 13.00ron
Tablou vaza cu trandafiri
livrare 48h
99.00ron 43.00ron
Decor perete cu rama foto
livrare 48h
79.35ron 41.00ron
Tablou model Muzica 02
livrare 48h
45.00ron 0.00ron
Tablou imprimat pe panza Bucatarie Coffee
livrare 48h
45.00ron 28.00ron
Decoratiune de perete din lemn pt lasat mesaje
40.00ron
Cuier din lemn imprimat cu model retro lavanda
livrare 48h
45.00ron 22.00ron

Loading...